Az asztalok foglaltságát borosüveggel jelzik, melyre üvegreíró rostirónnal jegyzik fel, hogy ki és hánytól tart rá igényt. A konyha fő attrakciója a nápolyi stílust követő pizza, amiből tízfélét tartanak. Nem variálják túl a feltéteket, többnyire megmaradnak az olasz paradigmán belül, de néhány eredeti ötletet megengednek maguknak. Rendelhetünk még olíva- és savanyúság-válogatást, háromféle érlelt sonkát, továbbá öt small plate fogást, az általunk kóstolton kívül Cézár salátát, savanyított gyömbéres, barnavajas, petrezselymes laskagombát és miso-s mustármagos, sültpaprika-mártásos marhasültet. Egy desszertet tartanak, az általunk is megízlelt tiramisu-t. A Margherita pizza jól sikerült, hozza ízre-állagra azt, ami elvárható, mind a tészta, mind a feltétek tekintetében. A szokásos feltéteken kívül (paradicsomalap, fior di latte, bazsalikom) reszelt grana is került rá. A tahinás, élesztőporos, diós, chilis égetett karfiol remek ötlet, a megvalósítás is jó. Apróra vágott mentával szórták meg, ami kellemesen üdítette, nem bántuk volna, ha a mentába némi zöld koriandert is kevernek. A tiramisu adta azt, amit e klasszikus olasz desszert jó minőségű alapanyagokból csavarmentesen elkészítve adhat. A konyha felfele kerekített öt pont, akár a többi szempont, az ár/értéket leszámítva, ami átlagos. A kiszolgálás kedves, udvarias. Tíz, zömmel magyar natúrbort kínálnak poharazva, továbbá egy kisüveges habzót. Dicséretes, hogy a szelekció Kárpát medencei kitekintésű, a választékban szerepel Maurer Oszkár szerémségi Bakator narancsbora éppúgy, mint az erdélyi Edgar Brutler Grünspitz-e és Sütő Zsolt kürti Merlot-ja. További számos, talán száznál is több tétel rendelhető palackra, ezek 15% kedvezménnyel el is vihetők. Aki sört inna, annak be kell érnie a csapolt Peronival. Tartanak hatféle prémium töményitalt s néhány koktélt. A nagyipari multitermékek az üdítők között nem jelennek meg, ebben a kategóriában csak csúcstermékeket kínálnak.