Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Erjedt mangó korrektúrával

Flórián Repeta Étterem BudapestFlórián Repeta Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2022. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. május 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Óbudán, az egykor nagymenő bevásárlóközpontként megnyitott Flórián Üzletházban található a földszinten a Repeta ételbár. Korábban - Covid előtt - egy vagány, nagyon újító szemléletű fúziós konyhát vitt itt az AUM, de őket elsodorta a járvány. A helyükre jött a Repeta, amely reggel 8.30-tól kezdve először kávéval, reggelivel, majd ebédidőben önkiszolgáló "tálcás tologatós" melege étellel vár, majd még egy korai vacsora is beleférhet munka után, hiszen hétköznapokon 19.00 óráig nyitva tartanak. De ezen belül nem tudom, hogy meddig van meleg konyhájuk.
A beltér kifejezetten tágas, van egy beépített üveges teraszrész és a benti folyosószerű részben is sok asztal van, egyelőre én üresnek láttam, de lehet, hogy ebédidőben vagy estefelé megtelik.
Én ugyanis reggel, a nyitás után nem sokkal jártam náluk. Itt a fő szlogen az önkiszolgálás, ugyanis a kávét is a vendégek maguknak főzik az automata gépben, ehhez minden kellék, eszköz be van készítve. Cserébe olcsó is volt mindössze 220 Ft-ért, bár a számlán láttam, hogy "reggeli promóció", így vélhetően később nem ennyibe kerül.
A hűtőpultból választottam egy mangós tejberizst és egy tiramisut (550 Ft/ darabja). Kis műanyag tálkában adják, és lehet hozzá kanalat is kérni, így akár helyben, akár elvitelre alkalmas. A tiramisu korrekt volt, friss, nem túl karakteres, de teljesen fogyasztható. A tejberizsen azonban a mangó öntet az erjedt, romlott volt. A rizs pedig alatta keményre szilárdult, de ez mondjuk csak egy kiegészítő információ, mert nyilván a tejberizst visszavittem. A pénztáros hölgy értetlenül állt a kérdés előtt, mert elmondása szerint aznap reggel tették ki, de ettől még romlott volt. Elnézést kért, és felajánlotta, hogy vagy visszaadja a pénzt vagy válasszak helyette egy másik desszertet (egyenárban vannak). Nem akartam tovább pörgetni a témát, így nem írtam be a panaszkönyvbe és a Nébih-hez sem futottam minden esetre ha itt fogok még járni, az ételek frissességére kiemelten fogok figyelni. A problémakezelés viszont korrekt volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Flórián Repeta Étterem Budapest - EgyébFlórián Repeta Étterem Budapest - EgyébFlórián Repeta Étterem Budapest - EgyébFlórián Repeta Étterem Budapest - EgyébFlórián Repeta Étterem Budapest - EgyébFlórián Repeta Étterem Budapest - EgyébFlórián Repeta Étterem Budapest - EgyébFlórián Repeta Étterem Budapest - Egyéb

Flórián Repeta Étterem további értékelései

2023.07.11kollégákkal
Óbuda kőzpontjában ragyogó helyen van ez a gyorskiszolgáló étterem. mindig sokan vannak, népszerú hely. Őriási adagok, finom ízek, jó árak. A kiszolgálás gyors, barátságos. A kinti terasz nagyon kényelmes. A benti rész kevésbé barátságos. Vásárlás után a legjobb hely egy finom ebédre, sütire.
2022.04.27egyedül
Átlagos
Valamikor az az óriásház, ami az Árpád híddal szemben áll a budai oldalon, talán Magyarország legnagyobb lakóháza volt, nem tudom, talán még most is az. Több falu lakossága elfért abban az emberkasban. Na, és ha már ez itt volt, kellett mellé egy jól funkcionáló bevásárlóközpont is, a Flórián...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.19-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
35.950 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval