Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Talán mégis rament kellett volna kérni

Flour Style Wok Bar BudapestFlour Style Wok Bar Budapest a térképen

Átlagos 2018. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. március 21.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az itt olvasott pozitív értékelések alapján kerestem fel, ugyanis megmondom őszintén, jó párszor elbaktattam már a Múzeum körúton eme kínai étterem mellett, de külsőre nem igazán nyerte el a tetszésemet.
A helyszín forgalmas, központi, a Nemzeti Múzeummal szemben.
Belépve az étteremben, némi ételszag, állott levegő, nulla fogadtatás a kínai személyzet részéről. Nem volt világos, hogy ott kell-e egyből rendelni vagy majd az asztalnál. A pult mögött főznek az ázsiai szakácsok, testközelben a kifőzde hangulat, ez akár lehetne jó is.
A barátságtalan pénztáros hölgy csak bambán néz, talán nyelvi problémái vannak, vagy ilyen az alaptermészete, nem tudom.
Végül előkerül egy kissé ragacsos étlap, illetve mutogat fel a hölgy a pult feletti képekre, hogy onnan is lehet választani.
Egy adag étel 1400-1900 Ft közötti, Ramen levesekből többféle, sült tésztás, sült rizses egytálételek. Ezek annyira nem hoztak lázba, és kis adagot nem lehetett kérni.
Így inkább kértem egy tésztabatyus won ton levest és a Shao-mai névre hallgató (más említésben Shumai) káposztával töltött kis batyukat. A 2 fogás együtt került 1730 Ft-ba. A rendelést és fizetést követően előkerült egy épkézláb pincér is (szintén kínai fiatalember), aki tudott magyarul is és mondta, hogy menjek fel nyugodtan a galériaszintre, ott sok a szabad asztal.
A berendezés újszerű, modern, harmonikus, szépen berendezett, IKEÁ-s hatású, egyáltalán nem az a tipikus kínai gyorsétterem.
Az ételek számomra jellegtelenek voltak, a levesben a tészta erősen túlfőtt és sokkal kisebb adag, mint amilyet máshol ettem már. A lé nem karakteres. A batyuk szintén kis aprók, csak egy falás volt az egész. Én még attól féltem, hogy nem fogok tudni megenni itt 2 fogást, hát eléggé meglepődtem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (37)
Flour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - MosdóFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - EgyébFlour Style Wok Bar Budapest - Étlap/itallapFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - Étlap/itallapFlour Style Wok Bar Budapest - Étlap/itallapFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - MosdóFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - Étlap/itallap

Flour Style Wok Bar további értékelései

2023.08.12gyerekekkel
Több alkalommal megfordultam már ebben az ázsiai étteremben, amely elég népszerűnek tűnik, sokan szeretik, forgalmas, jó helyen található a Kálvin tér közelében, a Nemzeti Múzeummal szemben. A korábbi alkalmak alapján a konyha nem volt rossz, de a körülmények, egyéb benyomások miatt 3 pontnál...
2020.09.05egyedül
A szokásos történet, este hazafelé, valami helyet keresve itt akadtam meg. Bízzunk a kirakat erejében! Volt pár ramen, tészta, rákok, tengeri cuccok, kacsák, csak főznek itt valamit a magam fajtájának is. A bun leves, a pho meg a ramen fogalmai eléggé szabadon keverednek az európai-ázsiai...
2019.03.31egyedül
A tészta ugyan túlfőtt volt a ramenben, de az alaplé se nem túl sós, se nem túl fűszeres, pont jó. Az adag nagy, a kacsa és a zöldségek finomak voltak benne. A hely füstös, mivel látványkonyha van és a szellőzés nem tökéletes. Galéria is van, ami emel a hely hangulatán.
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő - Senior ajánlat félpanzióval
Senior ajánlat félpanzióval
04.01-05.29.
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő
157.920 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
105.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval