Ugor: Esti hazamenős - Flour Style Wok Bar Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Flour Style Wok Bar Budapest értékelése
616. helyezett a 4485 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
7 szállásértékelés 115 városban járt
498 étteremértékelés 271 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Esti hazamenős

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 5.
A szokásos történet, este hazafelé, valami helyet keresve itt akadtam meg. Bízzunk a kirakat erejében! Volt pár ramen, tészta, rákok, tengeri cuccok, kacsák, csak főznek itt valamit a magam fajtájának is. A bun leves, a pho meg a ramen fogalmai eléggé szabadon keverednek az európai-ázsiai köztudatban, lássuk, itt hogyan értelmezik? Kacsából készültet kértem. Számot kapsz mint a bonyolult McDonald's-okban, leülsz csüggedten várni, aztán, de tényleg nem túl soká, meg is érkezik. És most kövezzen meg bárki, ez a jobb ázsiai levesek közé tartozik! Nem volt benne az a bizonyos mosogatólé-íz, ami a rosszabb vietnami éttermekben megrohan! A kiegészítők nem voltak túl izgalmasak, elviseltem volna valami változatosabb felhozatalt is. Szóval, ajánlom is, meg nem is. De tiszta a hely, kulturáltabb az átlagnál, szóval mégis inkább ajánlom.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság:

Fényképek:
Esti hazamenős - Flour Style Wok Bar Budapest
Esti hazamenős - Flour Style Wok Bar Budapest
Esti hazamenős - Flour Style Wok Bar Budapest
Esti hazamenős - Flour Style Wok Bar Budapest
Esti hazamenős - Flour Style Wok Bar Budapest

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Ugor felhasználót?    Igen

Cím
1053 Budapest
Múzeum körút 39.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. március 31.
A tészta ugyan túlfőtt volt a ramenben, de az alaplé se nem túl sós, se nem túl fűszeres, pont jó. Az adag nagy, a kacsa és a zöldségek finomak voltak benne. A hely füstös, mivel látványkonyha van és a szellőzés nem tökéletes. Galéria is van, ami emel a hely hangulatán.

2019. március 21.
Az itt olvasott pozitív értékelések alapján kerestem fel, ugyanis megmondom őszintén, jó párszor elbaktattam már a Múzeum körúton eme kínai étterem mellett, de külsőre nem igazán nyerte el a tetszésemet. A helyszín forgalmas, központi, a Nemzeti Múzeummal szemben. Belépve az étteremben, némi...