Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A hívószó mára: Ramen

Flour Style Wok Bar BudapestFlour Style Wok Bar Budapest a térképen

2023. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Több alkalommal megfordultam már ebben az ázsiai étteremben, amely elég népszerűnek tűnik, sokan szeretik, forgalmas, jó helyen található a Kálvin tér közelében, a Nemzeti Múzeummal szemben. A korábbi alkalmak alapján a konyha nem volt rossz, de a körülmények, egyéb benyomások miatt 3 pontnál magasabbra nem taksáltam. Most sem ide indultunk eredetileg, hanem egy közeli, Üllői úti, autentikusnak mondott ramen-ezőbe, de sajnos az a facebook és a google térkép ellenkező előjelű tájékoztatása ellenére éppen zárva tartott. A Baross utca elején egymással szemben lévő 2, szintén ázsiai bisztrót kinézet alapján leszavazták a gyerekek, így végül tértünk be ide.
A beltér kellemes, felújított, modern, nem ázsiai berendezésű, nem zsúfolt. Az utcaszinten hosszú bárasztalok, az utolsó szabadnál foglaltunk helyet, miután leadtuk a rendelésünket. A személyzet nemzetközi. A rendeléseket felvevő pultos magyar, a tálcaszedő és pincérként dolgozó fiú talán pakisztáni vagy bangladeshi, a konyhai személyzet kínai vagy vietnami. Az ételekre keveset vártunk, az adagok nagyok, a fotókkal megegyező a valóság. Középkategóriás árfekvés, 1 leves, 1 főétel, 2 előétel, 3 üdítő 11.170 Ft. Kötelező szervizdíj nincs.
A marhahúsos ramen leves (2880 Ft) forrón érkezett, a finom hússzeletek mellett bőséges ramen tészta, pak choi, bambuszrügy, fafülgomba, sárgarépa cikkek voltak. Mellé adtak póréhagymát és csípős káposztát. A maradékot elcsomagoltattuk, nem bírtunk vele (műanyag, jól záródó doboz 100 Ft).
A tempurált rák (5 db/adag 1580 Ft) és a sertéshússal, zöldséggel töltött gyoza batyuk (10 db/nagy adag 1980 Ft) mirelit cuccnak tűnt, de jól volt elkészítve, amilyen szokott lenni, semmi extra. Mellé kis adag édes chili szósz és fűszeres szójaszósz érkezett. Szójaszósz volt pluszban az asztalokra is kihelyezve.
A főétel hideg Scallion tészta volt, ami az étlapon specialitásként szerepelt. Sertéshúsos, szójás raguval, uborkával, bambuszrüggyel. (2680 Ft). Ez is jó kiadós adag volt, finom, de nem mondanám különlegesnek.
A mosdó az emeleten kellemetlen szagú, tisztasága nem makulátlan. Ezért a pontlevonás, mert az éttermi rész tiszta, kulturált.
Free wifi van, működőképes.
További asztalok a galériaszinten, sűrűn rakva, alacsony belmagasság.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (37)
Flour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - MosdóFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - EgyébFlour Style Wok Bar Budapest - Étlap/itallapFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - Étlap/itallapFlour Style Wok Bar Budapest - Étlap/itallapFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - Étel/italFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - MosdóFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - BelsőFlour Style Wok Bar Budapest - Külső képFlour Style Wok Bar Budapest - Étlap/itallap

Flour Style Wok Bar további értékelései

2020.09.05egyedül
A szokásos történet, este hazafelé, valami helyet keresve itt akadtam meg. Bízzunk a kirakat erejében! Volt pár ramen, tészta, rákok, tengeri cuccok, kacsák, csak főznek itt valamit a magam fajtájának is. A bun leves, a pho meg a ramen fogalmai eléggé szabadon keverednek az európai-ázsiai...
2019.03.31egyedül
A tészta ugyan túlfőtt volt a ramenben, de az alaplé se nem túl sós, se nem túl fűszeres, pont jó. Az adag nagy, a kacsa és a zöldségek finomak voltak benne. A hely füstös, mivel látványkonyha van és a szellőzés nem tökéletes. Galéria is van, ami emel a hely hangulatán.
2019.03.21egyedül
Átlagos
Az itt olvasott pozitív értékelések alapján kerestem fel, ugyanis megmondom őszintén, jó párszor elbaktattam már a Múzeum körúton eme kínai étterem mellett, de külsőre nem igazán nyerte el a tetszésemet. A helyszín forgalmas, központi, a Nemzeti Múzeummal szemben. Belépve az étteremben, némi...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.01-ig
Thermal Panzió Igal
76.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval