Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Volt jobb

Főzelékfaló Ételbár - Árkád BudapestFőzelékfaló Ételbár - Árkád Budapest a térképen

Átlagos 2016. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Aki az Árkádban bevásárlás közben megéhezik és nem akar a két nagy hamburgerlánc valamelyikének az egyenkajájára ráfanyalodni (ez gyerekkel elég nehéz) az itt ehet főzeléket valamilyen feltéttel.
Ez szabadon választott, külön lehet kapni a főzeléket (mi általában a lencsét és a krumplit szoktuk venni) és hozzá "ezerféle" feltétet (rántott sokminden, sült combok, pörköltek, stb.)
Ahogy mondják, semmi különös, ezek azok az ételek, amelyekből nagymamám harminc évvel ezelőtt három kategóriával jobbat csinált, de ha megerőltetem magam, az egy-két kategóriával jobb még nekem is összejön...:) (nyilván ez azért van, mert a saját szájunk íze szerint készítjük, és talán néhány alapanyagból is minőségibbet használunk).

Arra jó, hogy bevásárlás közben jóllakjon az ember, és ne valami műkaját egyen (nyilván erre is szánták), de kifejezett étkezési célként nem merül fel.

A kiszolgálók gyakran változnak, de ez érthető. Ami még probléma, hogy délutánonként sokszor nem lehet leülni megenni az ételt, mert ugyan rengeteg ülőhely van az éttermi részen de sokan találkahelynek/csevegőnek, stb. stb. használják, így már nem egyszer előfordult, hogy állva kellett ennünk, mint egy piaci falatozóban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

Főzelékfaló Ételbár - Árkád további értékelései

2022.04.26egyedül
Átlagos
Hmm... régen 100 méterre dolgoztam az Árkádtól, majd később 50 méterre. Hát persze, hogy itt ettem. Most meg egy évben egyszer, ha erre járok... de ma ere jártam és végigmentem az alagsori félkörön, ahol a kajáldák vannak. Van, ami változott, van, ami nem.. de körülbelül ugyanaz a hangulat. A...
2019.02.24egyedül
Gyenge
A pénztárba is átvertek, és a kiszolgálás borzasztó inkább a kőbányákba kellene dolgozniuk ott nincs kapcsolat élőlénnyel. Nem igazán ajánlanám senkinek. Lehet hogy nagy igényeim vannak?(csak figyelj rám kedves kiszolgáló én vagyok a vendég) Vettem négy féle főzeléket és a kedves pénztáros a...
2018.03.03kollégákkal
Gyenge
Gépies kiszolgálás, nem is olcsó. Egyser próbáltam, nem nyerte el a tetszésemet. A környéken [moderálva - a szerk.] sokkal kellemesebb önkiszolgáló éttermek vannak.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval