Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebédidőben

Főzelékfaló Ételbár - Nagymező utca BudapestFőzelékfaló Ételbár - Nagymező utca Budapest a térképen

Átlagos 2017. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. április 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Amikor a Nagymező utcában dolgoztam, nem voltunk jól ellátva olcsó ebédmenüs helyekből. Bár az irodánkkal szemben lévő Csirkés bármikor szóba jöhetett, de azért azt is meg lehetett unni. A másik opció az Andrássy úti sarkon a Főzelékes volt, ahová viszont nagyon korán kellett mindig odamenni. Ha nem akart az ember a kígyózó sorban álldogálni, akkor negyed 12-re már érdemes volt odaérni, ilyenkor a teljes kínálatból lehetett választani, és viszonylag gyorsan sorra kerültünk. Persze ennek az volt az "ára", hogy soha nem ettünk helyben - túl korán lett volna az ebédhez -, hanem mindig elvitelre kértük az ételeket. 7-800 Ft-ból kijött egy nagy adag főzelék feltéttel.
Olykor munka után is előfordult, hogy hazafelé itt ettem valamit.
A pultnál kell rendelni és fizetni, majd vagy a benti részben lehet pár asztalnál leülni, vagy jó időben sokkal kellemesebb a kinti terasz. A benti részben ételszag van, ezért sem annyira jó a benti rész.
Az ételkínálat: napindításkor 6-8 féle főzelék, késő délutánra 2-3 marad, 3 leves, és rántott, sült feltétek a főzelékre, jellemzően mirelitből. Nekem a paradicsomos káposzta a kedvencem, az majdnem mindig szokott lenni. Kicsit édesen készítik. A rántásos főzelékeket azért nem szeretem itt választani, mert túl sok bennük a lisztes rántás, a zöldségek kárára, jellemző probléma ez a krumplifőzeléknél és a zöldborsónál is.
A berendezés egyszerű, kifőzde hangulatú. A pultnál a kiszolgálás egykedvű.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
Főzelékfaló Ételbár - Nagymező utca Budapest - EgyébFőzelékfaló Ételbár - Nagymező utca Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Nagymező utca Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Nagymező utca Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Nagymező utca Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Nagymező utca Budapest - Külső képFőzelékfaló Ételbár - Nagymező utca Budapest - BelsőFőzelékfaló Ételbár - Nagymező utca Budapest - BelsőFőzelékfaló Ételbár - Nagymező utca Budapest - Külső képFőzelékfaló Ételbár - Nagymező utca Budapest - Belső

Főzelékfaló Ételbár - Nagymező utca további értékelései

2020.01.25a párjával
Átlagos
A belvárosban jártunk és kerestünk egy megfizethető ebédelő helyet. Külsőre és a neve alapján úgy gondoltuk, hogy ez megfelelő lesz. Sajnos a fizetéskor derült ki, hogy itt is belvárosi árak vannak. 2 mérsékelt mennyiségű rakott kelkáposzta annyiba került, mint máshol egy óriási adag hús étel....
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.20-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
37.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Yacht Siófok
194.628 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval