Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem tűnt el a süllyesztőben

Frigo Burger BudapestFrigo Burger Budapest a térképen

2019. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. március 29.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Frigo Burger talán 3-4 éve nyitott meg a Lehel téri piac és metrómegálló szomszédságában, de a Váci út másik oldalán. Burgerekre specializálódott fast food büfé.
Voltam már itt egyszer a nyitás környékén, akkor nem igazán győzött meg, aztán azt hittem, meg is szűntek, mert többször csak a zárt ajtókat láttam, bármilyen konkrét kiírás, jelzés nélkül.
A napokban ismét erre járva viszont azt tapasztaltam, hogy nyitva vannak, sőt, a nyitvatartás egészen kitolódott este 8-9 óráig. A beltér nem változott, egyszerű, csupán 1 asztal és a könyöklők a helyben fogyasztásra. A falon táblára kiírva 8 féle burger, valamint 3 féle menü, amelyek közül számomra izgalmasnak az Alexa névre hallgató áfonyás, Camembert sajtos volt, valamint az ananászos Hawaii. A legnépszerűbb alap burger mellett a Strong burger (csípős szósszal, jalapeno-val) és a hely saját burgere, a Frigo a legnépszerűbb, ez utóbbi menüben akciós (1750 Ft, sült krumplival és 0,5 l-es ásványvízzel) - ebben sült bacon csíkok vannak.
A brugerek árai 1200 Ft-tól indulnak. 160 g-os marhahús pogácsával készülnek, amelyek helyben frissen sülnek a vaslapon. Van továbbá egyféle vega burger (sajttal a hús helyett), valamint a dupla burgerben 320 g a marhahús.
Burgeren kívül még van csirkeszárny, ha jól rémlik, 3 féle "kiszerelésben", mivel én ezt ki nem állhatom, így többet nem tudok róla nyilatkozni.
A személyzet 1 főből áll, ő készíti a burgereket és a kasszát is kezeli.
Elmesélte, hogy 2017 decemberében volt egy tulajdonosváltás, azóta sikerült ráncba szedni a helyet és mostanra elég jól beindultak. A netpincéren keresztül vállalnak házhozszállítást, elmondása szerint 20 perc alatt vállalják a környéken a kiszállítást. De sokan telefonon rendelnek, és mire érte jönnek addigra el is készül.
Sült krumplit lehet önmagában is kérni, egy hatalmas adag mindössze 300 Ft, igaz, mirelitből sütik - ezt is frissen - de azon belül jobb fajtából, és egy nagyon kellemes, pikáns fűszersóval ízesítik. A szószokért (ketchup, édes-chili, házi majonéz, stb.) +100 Ft-ot kell fizetni, valamint a csomagolásért 50 Ft-ot. Ennek ellenére a többség elvitelre szokott vásárolni.
A büfé előtti járdára van kihelyezve 2 asztal műanyag székekkel, elvileg itt is lehet enni, de szerintem elég zajos, forgalmas a környék (a Váci út a maga 6 sávjával), éppen egy nagy kereszteződés van itt, meg mostanság a metrópótló buszok is innen indulnak.

Egy dolog nekem nem tetszett, igaz, elég eldugott helyen, de ki volt rakva a pult felett egy kiírás egy táblán, amit nem tudom, hogy vicces poénnak szántak-e, de nekem egy kicsit inkább arrogánsnak és pökhendinek tűnt, ami arról szólt, hogy a vendégnek itt hogyan kell viselkednie (a köszönéstől és az eladó megszólításától kezdve úm. játékszabályok pontokba szedve). Aki neveletlenül viselkedik, az szerintem nem az ilyen kiírásoktól lesz jólnevelt és igényes, valószínű, észre sem veszi, el sem olvassa, amúgy meg nem is érdekli. Én viszont inkább megfordítanám a dolgot, aki ilyeneket ír ki, az mit gondol a vevőiről? Hogy szinte mindenki egy jó nagy alpári b*nkó??
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Frigo Burger Budapest - Külső képFrigo Burger Budapest - Étel/italFrigo Burger Budapest - Étel/italFrigo Burger Budapest - BelsőFrigo Burger Budapest - BelsőFrigo Burger Budapest - Belső

Frigo Burger további értékelései

2019.03.25kollégákkal
Kiváló
Szó szerint egy rejtett kincs ez a hely. Rendkívül finom hamburgerek vannak és a csirkeszárny is kiváló. Lehet tőlük rendelni és helyben is fogyasztani, bár ez utóbbi eléggé kezdetleges. A helyiségben 3-4 hely van csak, míg az utca fronton jó esetben 3 kicsi asztal. Ha jól emlékszem mosdó nincs...
2018.12.13egyedül
Átlagos
Sült csirkeszárnyakat ettem sült krumplival és BBQ szósszal, igen kedvező áron. Valóban finom és friss volt, akkor sütötték meg. Ami megtévesztő: 8 db csirkeszárnyról volt szó, de a 8 db vegyesen volt a kettévágott szárnyak részeiből. Tehát kb 4 teljes szárny. Ennek ellenére kiadós, mivel bőven...
2016.11.10
Átlagos
Finom, de sajna drágább mint nyitáskor. Nem értem ezt az üzlet politikát. Amennyiben az eredeti árak megmaradtak volna szerintem jobban menne az üzlet. Még ha a burger mellé lenne finom krumpli(nem fagyasztott olcso hasáb) alapból és 1200Ft ot kérne a menuert ami tartalmazza a burgert és a...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
114.696 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
62.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval