Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Végre újra van lángos a piacon

Fritú - Belvárosi Piac BudapestFritú - Belvárosi Piac Budapest a térképen

2015. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Belvárosi Piac földszintjén a hátsó traktusban régen is működött egy lángossütő, s nem is volt rossz, a külföldi kollégákat mindig elhoztuk ide, hadd' tudják meg, milyen az igazi magyar lángos. De a nagy átépítés-átalakítás idején egyszer csak bezártak.
Mivel a hírek gyorsan terjednek, egyik kollégánktól megtudtuk, hogy újra nyitott a lángosos... pontosabban, ez most egy másik üzemeltető, úghogy meg is néztük ebédidőben. Fritu néven üzemel, csinosabb, dizájnosabb, mint a régi, előtte kis asztalkák, ahol le is lehet ülni.
Többféle lángos kapható, a hagyományos és legegyszerűbb sima fokhagymás 270 Ft-ba kerül. Frissen sütik. Napi ajánlatként egy elég különleges, lazacos - mascarponés - rukkolás verziót kínáltak, ez azért húzósabb volt a feltétek miatt, 630 Ft. A lángosokon kívül ilyen-olyan rántott dolgokat is árusítanak: sajtok, krumpli, stb.
Mint kiderült, a velük szemben lévő Margarita pizza és az emeletről leköltözött olaszt tésztás Italian Street Food is egy "alomból" való, Gianni-ék cégéhez köthető.
A lángosok finomak, frissek, jól sütötték őket, nem szívta meg magát az olajban és az olaj sem volt agyonhasznált.
A kiszolgálás kedves, korrekt. Úgy tűnik, még nem fedezték fel őket a Belvárosi Piacban étkezők, de szerintem ami késik, nem múlik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (8)
Fritú - Belvárosi Piac Budapest - Külső képFritú - Belvárosi Piac Budapest - Külső képFritú - Belvárosi Piac Budapest - BelsőFritú - Belvárosi Piac Budapest - Külső képFritú - Belvárosi Piac Budapest - BelsőFritú - Belvárosi Piac Budapest - BelsőFritú - Belvárosi Piac Budapest - Étel/italFritú - Belvárosi Piac Budapest - Étel/ital

Fritú - Belvárosi Piac további értékelései

2016.07.19egyedül
Kiváló
Ma reggel volt egy kis dolgom a belvárosba. Ezért ugy gondoltam hogy bekapok egy lángost a Fritúba ugyis utba esik a Belvárosi Piac. Fél 9.-kor vettem egy sima lángost. Az ize csodás volt és friss+laktató is volt. Elmult 10 évbe kismillió lángos sütödébe jártam de itt egyszerűen csodálatos a...
2015.11.24barátokkal
Kiváló
Nem kérdéses, manapság Budapesten a legpezsgőbb gasztronómiai központ a Hold utcában van. Úgy hírlik, kitelepül az Arany kaviár is, ott van már Bíró Lajos két egységgel, van steakes, ott a Vörös Homár s hadd ne soroljuk. A minap ott járva Gianniba botlottam, aki szokásos kedvességével és...
Népszerű szállások a környéken
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
2024.05.17-ig
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval