Nagyon szeretem a Fruitissimo termékeit, gyakran és szívesen fogyasztom. Pechemre azonban az Árkád esik nekem leginkább útba, és újabban kénytelen vagyok inkább elkerülni az ottani üzletet. Az csak hagyján, hogy a kiszolgálás hagy némi kívánni valót maga után, de előfordult már többször, hogy mást kaptam, mint amit kértem és a csapkodás alapján jobbnak láttam, ha nem teszem hangosabban szóvá.
. . . de ami leginkább nem tetszik, hogy nincs tele az elviteles nagy palack, amit mindig kérek. . . . azt hiszem, ez nem a jó irány, régen ez egy nagyon barátságos üzlet volt, ahol gyakran és szívesen vásároltunk, ez mára nagyon megváltozott, szerencsére a többi üzletben (pl Allé. . . ), még mindig van erre lehetőség a régi színvonalon.
A Fruitissimo profilja a frissen facsart gyümölcslevek és természetes alapanyagból készült fagylaltok. A kellemes júniusi melegben eper-málna sorbet fagyit kértem. Fagyi 1 gombóc 260 Ft és blokkoláskor megjelent, hogy "mosoly - ingyen". És valóban, a fagylaltot egy kedves, mosolygós fiatal sráctól kaptam, én is mosolyogtam. A fagyi gyümölcsös és finom volt.
Az Árkád Bevásárlóközpont alsó szintjén, a folyosó közepén kialakított gyümölcs-és zöldségsziget, a Tchibo előtt. A narancssárga vidám feliratokról már messziről látjuk a folyosóról. A 100%-ban természetes, egészséges, frissen facsart gyümölcs- és zöldséglevek mosolygós, kedves kiszolgálással párosulnak.
Itt az ügyfél-központúság nemcsak a szlogenek szintjén jelenik meg a szórólapokon és a feliratokon, hanem a valóságban is úgy működnek. A gyümölcsös mixek közül a Happy Buddhát választottam, a kis adag 990 Ft volt, ami nem olcsó, ez tény. Thai mangó, narancs és áfonya van benne. Gyümölcssalátát is készítenek. Minden vásárlás után 10%-ot jóváírnak a törzsvásárlói kártyán, így minden 10. ital ingyenes. Családonként érdemes 1-et kiváltani, így gyorsabban össze lehet gyűjteni.
Tök jó dolog friss zöldség és gyümölcsleveket, koktélokat inni, de ki csinálja meg és ki mosogat el utána? A Fruitisimo! Még nem sikerült végiginni a választékot, de a félúton már túl vagyunk. Nehéz döntés az új ízeket kipróbálni, mert a „régiek”, azaz a már leteszteltek is ízlenek.
Elsőre kissé zúzósnak tűnt az ár, de bevontak a törzsvásárló programba és mindjárt visszaadtak 30 százalékot. Na, ez már tetszik! Mint ahogy az is tetszik, hogy felkészültek rá, hogy nem mindenki akar helyben fogyasztani. Gyorsan ügyesen palackoznak, így biztonságosan hazaszállíthatók a finomságok. A gyorséttermes szinten, de attól jelzésértékű távolságra kínálják a finomságaikat.