Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Válogatás a japán konyha gyöngyszemeből

Fuji Japán Étterem BudapestFuji Japán Étterem Budapest a térképen

Kiváló 2019. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. június 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem először csapunk le a Fuji Étterem akciójára, amikor a japán konyha kevésbé ismert oldalát is bemutatja, és változatos ételsort állít össze. Akciósan sem olcsó mulatság, de időnként megengedjük magunknak. Ürügy mindig akad, most az Apák Napját ünnepeltük. ;)

A különféle halak és rákok mellett csirke, bélszín, sertéshússal töltött gyoza és különféle, ízletes saláták is kerültek a menüsorba. A 15 fogástól nem kell megijedni, természetesen mindenből csak egy kis kóstoló kerül a hajóra a kis csészényi halerőleves után. Mi is könnyedén megbirkóztunk szinte az egésszel, pedig nem vagyunk nagy zabások. Csak a lazacos-uborkás temakit (tölcsér formájúra tekert szusit) csomagoltattuk be és hoztuk haza vacsorára.
Hogy ne csak általánosságokat írjak, a sok ínyencfalat közül különlegesen finomnak találtam a lazactatárt, amit a párom szerencsére nem szeret, helyette megehette a majonézes krumplisaláta rám eső részét. Ez, a bélszínes soba tészta és az előételként kapott bab is kicsit édeskés volt az én ízlésemhez képest, de ezekre sem mondhatom, hogy nem ízlett.
Egy-egy csésze rizst is kaptunk, de nem hiányzott egyik fogáshoz sem, hozzá sem nyúltunk.
Egy kis kanna zöld tea 890 Ft, 4 dl Carlsberg csapolt sör ugyanennyibe kerül. Többféle limonádét, teát és sört lehet választani.
12 % szervízdíjat számolnak fel.
A kiszolgálás udvarias, az egyes fogások összetevőit és elkészítési módját ismerteti a pincér. Az ételekre csak annyit kellett várni, amennyit a friss készítés és tálalás indokolt.

A környezet kellemes, szolidan visszafogott, nincs túldíszítve. A mosdó tiszta, csak a be- és kijutás nem egyszerű, a pici helyiségbe befelé nyíló ajtó miatt. :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
Fuji Japán Étterem Budapest - Külső képFuji Japán Étterem Budapest - BelsőFuji Japán Étterem Budapest - BelsőFuji Japán Étterem Budapest - Étel/italFuji Japán Étterem Budapest - Étel/italFuji Japán Étterem Budapest - Étel/italFuji Japán Étterem Budapest - Étel/italFuji Japán Étterem Budapest - Étel/italFuji Japán Étterem Budapest - Étel/ital

Fuji Japán Étterem további értékelései

2019.03.04barátokkal
Kiváló
2019.Február 26. Ezúttal a Barátnőm születésnapját ünnepeltük meg itt. A gasztronómiai élvezetet a "15 ételből álló, kétszemélyes japán ételválogatás hajóra tálalva" nyújtotta. Ízlésen tálalt, bőséges, finom ételek. Az ünnepi hangulatot emelte a külön szoba varázsa, amely ebben az étteremben...
2015.02.10a párjával
Az egyik legjobb japán étterem Budapesten. Az elhelyezkedése mondjuk nem a legjobb, nem lehet csak úgy beugrani, eléggé kiesik. A kiszolgálás figyelmes, bár nekem kissé lassú és finomkodó, de mindenki nagyon kedves. Az ételek finomak, főleg a nyers halas dolgok, ilyesmit kétszer is meggondolja az...
2015.01.15barátokkal
Kiváló
Több alkalommal jártam már az étteremben, ezért öszefoglalóan irom véleményem róla. Az első alkalommal egy ismerősöm vitt el engem az étterembe akciós étterem hét keretében. Elvarázsolt az első benyomásra. Végtelenül kedves éttremvezető, pincérek, kiszolgáló személyzet. Az akció stilusából...
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.06.14-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
74.772 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.23-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval