Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ősz a teraszon

Full House Étterem-Pizzéria BudapestFull House Étterem-Pizzéria Budapest a térképen

2022. októberben járt ittÉrtékelt: 2022. október 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pasaréten jártam, itt kerestem térképen a közelben ebédelési lehetőséget, autóval pár perc volt csak az út. Az étterem nem volt ismerős a neve alapján, de most, ahogy írom az értékelésemet, látom, hogy egész sokan jártak már itt, azonban a vélemények meglehetősen vegyesek.
A parkolással meggyűlt egy kicsit a bajom, mivel a Hűvösvölgyi úton az étterem előtt nem lehetett megállni, így kénytelen voltam tenni egy kanyart, és kicsit feljebb, az egykori Lipótmezei Elmegyógyintézet bejárata előtti parkolóban álltam meg.

Az étterem külsőre igen tetszetős, olasz-toszkán hangulatú, tiszta, barátságos. A beltér L alakú, nem zsúfolt, átlátható, kellemes. A terasz kifejezetten barátságos, itt sokkal több asztal kapott helyet, vannak fedett, árnyékos fedett verandás asztalok, valamint a terasz közepén szabadon álló asztalok is. A vendégek többsége kihasználta az utolsó őszi napfényes órákat, így a teraszon foglaltak inkább helyet. A környéken lakók körében népszerű étterem, több családot törzsvendégként üdvözölt a személyzet, akik elegendő létszámban várták a vendégeket, és jó kis munkaközösség, csapat benyomását keltették.

Az étterem gyenge pontja a konyha, ami azért egy étterem esetében nem a legjobb ómen. Egy jobb konyhai teljesítménnyel nálam simán 5 pontos hely lehetne a hangulat és a személyzet alapján, de így a 4-es össz-értékelést is felfelé kerekítéssel adtam. Ehhez képest viszont drága. Az ételekből nagyon hiányoztak a fűszerek, illetve a kreativitás és a professzionális elkészítés. Bár a tálalást próbálták látványossá tenni, de ez sajnos az ízeken nem javított.
Az árak középkategóriásak, az adagok elég nagyok, kiadósak. A levesek 2000 Ft körül, van napi főzelék (1790 Ft, feltét nélkül), az előételek, saláták, tészták 2000-4500 Ft között alakulnak, a főételek 3000-7000 Ft között kaphatóak, a marhahúsos ételek (bélszín) a legdrágábbak, köret nélkül.
A konyha ismert ételeket készít, nem mondanám magyarosnak, olasznak pedig egyáltalán nem az irányvonalat. Az étlapon külön kategóriát képviselnek a pizzák, 2 oldalnyi közül válogathatunk (2500-3800 Ft között). Így utólag már bánom, talán, ha én is pizzát kérek, akkor jobb véleményt írok, mert a pizzák külsőre jól néztek ki, kerek, nápolyi pizzát sütnek.

Az italkínálat kommersz, Heinekent csapolnak (990 Ft/korsó), üveges sörök tekintetében is érdektelen.
Az étterem elnevetése egyáltalán nem tetszik, de ez tényleg szubjektív.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Full House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - EgyébFull House Étterem-Pizzéria Budapest - Egyéb

Full House Étterem-Pizzéria további értékelései

2022.08.13gyerekekkel
Szombat délutánra van egy ebéd meghívásunk ahová 13.15-kor érkezünk. Parkolni a Hűvösvölgyi úton lehet, ha lehet.. A teraszon van foglalt helyünk - elférünk mind a hatan - a gyerekeknek meg a mini játszótéren. Jó ötlet. Étlapot kapunk mig az italokat megkapjuk sikerül az ételeket is...
2019.01.12barátokkal
Szörnyű
Nagy csalódãs!! Nem először voltunk. E heti tapasztalãs: egyik hãzaspárnak 4,700,.ft, a mãsik håzaspàrnak kb 2,500,. Ft többletet szãmoltak. Ennyit tėvedni nem lehet./ magyarãzat; 2 hosszúlėpės helyett “vėletlenül” 2 üveg...
2015.12.29a párjával
Gyenge
Közelmúltban jártam - ismét - párommal az étteremben. Sajnos úgy tűnik - nem előnyére - nagyon megváltozott a hely. Az ételek ára - a színvonalhoz képest - irreálisan magas lett és ráadásul a felszolgált frissen sült melegített, a körítés hideg volt. Régebben többször jártunk itt és általában...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
62.082 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval