Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nemcsak tartják az eleve magas szintet, de talán meg emelik is

Funky Pho BudapestFunky Pho Budapest a térképen

Kiváló 2016. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. március 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Funky Pho a helyet működtető házaspár könyvének elolvasása után muszáj volt visszamenni a helyre. Ilyen izgalmas, olvasmányos, hasznos, egyedi hangulatú gasztrokönyvet tán nem is olvastam még, pedig többszáz kötetes gasztrokönytárat gyűjtöttem össze az elmúlt negyed évszázadban s nem csak porfogónak tartom őket a polcon.
A minap a Vince nevű boros mega-rendezvény szakmai napját követően két jóbarátommal Fu Mester meglátogatása után célbavettük a Funky Pho-t is. Nem sok volt már zárásig, de beengedtek.
Rendeltünk egy sous vide marhalábszáras phot, töltött húsos táskákat, pacalsalátát, kim chit és egy nyári tekercset. (Ez mind került 4500 forintba.) Kértünk és kaptunk mellé bőséggel extra zöld koriandert, élvezettel megettük az összes friss chilit, ami ki volt téve, használtuk a jobbféle halszószt és az egyéb szószokat. Minden megnyerő volt, a kiszolgálás, az ízek, a tálalás.
Egyik társam, egy jónevű vidéki étterem séfje, nekiállt kikérdezni a srácokat a konyhai trükkökről, akik, bár lejárt a munkaidejük, nagy türelemmel válaszoltak. Javasoltam, hogy vegye meg a könyvet, abban szinte minden benne van: Meg is tette volna, de sajnos épp kifogyott a könyv, így aztán a vásárlásra később kerül sor, de jóbarátom nem mondott le róla.
Van két kézműves sörük, néhány jobb boruk és adnak csapvizet ingyen, amit ki is írnak az árlapra (!). Itt tényleg nem a vendég lehúzása a cél, hanem az otthonosságérzet indukálása, a kulináris kalandban való részesítés.
Távozáskor elvettem egy szórólapot, mely az elégedettségi fokozatok felől érdeklődik egy kis ars poetica megfogalmazása után, olymódon, hogy értékeljük, hogy mennyire szeretnénk ismerőseinket ide elhozni.
1-es fokozat: csak kib.sz.sból
10-es fokozat mindenkit nyakánál fogva.
Nos, ezen a skálán 9-es fokozatú az elégedettségem. A többi kiderül a pontozásból.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (13)
Funky Pho Budapest - Étel/italFunky Pho Budapest - Étel/italFunky Pho Budapest - Étel/italFunky Pho Budapest - Étel/italFunky Pho Budapest - BelsőFunky Pho Budapest - BelsőFunky Pho Budapest - Étel/italFunky Pho Budapest - Étel/italFunky Pho Budapest - EgyébFunky Pho Budapest - EgyébFunky Pho Budapest - Külső képFunky Pho Budapest - EgyébFunky Pho Budapest - Belső

Funky Pho további értékelései

2016.06.27a párjával
Szörnyű
Sok jót hallottam a a Funky Pho-ról, ezért már egy ideje szerettem volna itt enni. Miután éppen a környéken volt dolga a páromnak, beültünk enni egy-egy Pho levest. Maga a helyiség nagyon szűkös, de egy gyors étkezésre teljesen jó. A pultos hölgy is nagyon kedves volt. Viszont a a leves pocsék...
2015.09.07egyedül
Eredetileg a Kríziába akartam menni, de túl későn értem oda, ők 3-kor bezárnak, viszont majdnem vele szemben belefutottam a Funky Pho-ba, amelyről szintén jó véleményeket hallottam, úgyhogy eredeti terveimet módosítottam, és átállítottam magam vietnami ízekre. A Funky Pho nem étterem, mégcsak...
2014.02.20a párjával
Kiváló
Bármikor boldogan eszem a Funky Pho-ban. Friss, lendületes, és issssteni finom dolgaik vannak. Itt ismerkedtem meg a pho-val, mint külön műfajjal - maradandó élmény volt. Egyetlen bajom a Funky Pho-val, hogy olyan picike. Nem egy beülős, elbeszélgetős hely, sokkal inkább minőségi vietnami...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
62.082 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval