Nekem kifejezetten tetszik a grúz konyha, amit eddig kóstoltam belőle, így amikor láttam, hogy a Furia is részt vesz az őszi étteremhéten, akkor egyértelmű volt, hogy ide el kell jönni. Már csak azért is megéri így jobban, mert a normál étlap árai meglehetősen magasak. A 3 fogásos "akciós" menü 10900 Ft, ebben benne van már a szervizdíj is. 2 leves, 4 előétel, 9 főétel, valamint 2 desszert közül lehetett választani. Előételként Pkhali tál válogatás, amelyben spenót- és cékla kence, jonjoli (hólyagdió) saláta, dióval töltött padlizsán tekercs, valamint ropogós ostyalap volt, a kenyér nagyon hiányzott hozzá, külön kérésre kaptam egy kis csónaklepényt. A jonjoli tetszett a legjobban, na ilyet még életemben nem kóstoltam! Már ez egy első fogás is igazán kiadós volt. A főételek közül faszénen sült csirke saslikot kértem, amely mellé grillezett padlizsán karikák, valamint egy kellemes, savanykás szósz érkezett. Ez a fogás is tetszetős és finom volt, de a hús - köret mennyiség nagyon aránytalan lett, szinte csak húst hússal kellett enni. A desszert Pavlova kitűnő, bár ez nem az autentikus, hanem egy újragondolt citromos verzió lett. Nagyon ízlett! A 3 fogást én nem tudtam végig enni, túl sok volt a mennyiség. A többi étel is mind autentikus fogás volt, amelyeket máshol nemigen lehet megkóstolni. Pl. Kharco leves - marhahúsos-rizses, tolma - kacsahússal töltött szőlőlevél joghurtos szószban, Lobiani - babragu és töltött lepény, többféle zöldséggel, illetve hússal töltött lepényféle, illetve batyu. Szóval nekem a konyha, az ételek íze, fűszerezése és elkészítése nagyon tetszett. A kiszolgálás azonban nagyon szervezetlen volt, egy szőke kishölgy (Szvetlana) kivételével a többieknek fogalmuk sem volt, mit kéne csinálni, teljesen szét volt csúszva a stáb, talán a megnövekedett vendég létszám miatt. A hölgy viszont nem tudott magyarul. A konyha is megcsúszott, minden fogásra sokat kellett várni. A berendezés az a túlzó pompás díszítés, amit Közel-Keleten és az oroszoknál is annyira kedvelnek. Sok arany, a luxus megidézése. Ez visszaköszönt a mosdóban is. A zene nagyon hangos volt és szerintem egyáltalán nem illett az étterem miliőjéhez. Italként azt a Zedazeni grúz palackozott tárkonyos szénsavas italt ittam (1590 Ft), amit az Aragviban kósoltam először, szerintem érdekes és különleges, de legközelebb kipróbálom a többi ízt is, mert van még körte, feijoa, saperavi (grúz szőlő) ízekben is. Az itallapon grúz limonádé címszó alatt szerepelt, ez kicsit megtévesztő szerintem. Vacilláltam az össz-pontszámon 3 és 4 között, de kizárólag az ételek miatt ezúttal felfelé kerekítettem.