Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Igazi olasz fagyi

Gelateria Pomo D'oro BudapestGelateria Pomo D'oro Budapest a térképen

Kiváló 2015. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. június 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pomo D'Oro étterem "kistestvéreként" nyílt meg pár évvel ezelőtt az étteremmel szemben a fagyizó, amely először csak egy kis beugró volt, mostanra azonban már az üzletteret is kibővítették, benn is van egy asztalka, kinn pedig egy kényelmes teraszt alakítottak ki színes rácos székekkel, növényekkel körbekerítve és napfényetővel árnyékolva.
A fagyi drága, de finom, jó minőségű, kézműves fagylalt. Egy 7 dkg-os adag fagyi 330 Ft-ba kerül, ezt mérlegen szigorúan le is mérik. Nem gombóccal adják, hanem kenőlapáttal.
Ízek tekintetében elég változatos, az újszerű ízkombinációkat is előnyben részesítik: sós karamella, 3 féle csokoládé 65-70%-os csokival, brazil csokiból; pisztácia, mangó, erdei gyümölcsök ibolyával, fehér csoki, bazsalikomos citrom, stb.
A kollégákkal nyári napokon sokszor megfordulunk itt. A kiszolgálás udvarias, kedves. Arra is volt lehetőség, hogy az 1 adagos fagyit 2 féle ízből kérjük, igazán rugalmasak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Gelateria Pomo D'oro Budapest - BelsőGelateria Pomo D'oro Budapest - BelsőGelateria Pomo D'oro Budapest - BelsőGelateria Pomo D'oro Budapest - Étel/italGelateria Pomo D'oro Budapest - Étel/italGelateria Pomo D'oro Budapest - BelsőGelateria Pomo D'oro Budapest - BelsőGelateria Pomo D'oro Budapest - BelsőGelateria Pomo D'oro Budapest - EgyébGelateria Pomo D'oro Budapest - Külső képGelateria Pomo D'oro Budapest - Étel/italGelateria Pomo D'oro Budapest - EgyébGelateria Pomo D'oro Budapest - Külső képGelateria Pomo D'oro Budapest - Külső képGelateria Pomo D'oro Budapest - EgyébGelateria Pomo D'oro Budapest - Étlap/itallap

Gelateria Pomo D'oro további értékelései

2022.08.15családjával
Kiváló
Budapesten jártunk és rátaláltunk erre a cukrászdára! Hála! Finomabbnál finomabb fagylalt kínálatok nem is tudtuk melyiket kóstoljuk meg,hát az adagról nem is beszélve óriási! Tipp topp üzlet kedves kiszolgálás,csak ajánlani tudom aki arra jár ne hagyja ki!
2019.07.11kollégákkal
Kollégáimmal a belvárosban akadt hivatalos elfoglaltságunk, egyik kollégám javaslatára mentünk ide fagyizni, a hely mindannyiunk előtt ismert volt. A fagylalt választék elég bőséges, kivéve a cukormentes változatot, ebből csak egy féle, csokoládé volt. Ez más jó nevű helyekhez képest elég karcsú....
2018.10.20gyerekekkel
Kiváló
Kizárólag ezt a helyet találtuk mindannyiunk számára elfogadhatónak a 100 élményből, amit a Feldobox Családi Móka ajándékcsomag kínál. A többi ami érdekelt volna túl messze volt, vagy csak a család felének jelent szórakozást. Egy ilyen csomag 12000 Ft körüli összegbe kerül, ajándékba kaptuk ezért...
Népszerű szállások a környéken
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
69.920 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
35.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval