Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kegyelemkettes

Gelateria Pomo D'oro BudapestGelateria Pomo D'oro Budapest a térképen

Gyenge 2018. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. július 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha már a cégcsaládhoz tartozó divatos étterem alulmúlta várakozásainkat, gondoltuk, vigasztalódunk a túloldalon lévő cukrászdával. Ennek még az ittjártamon is jobb a híre, mint az étteremnek. Bár az is igaz, hogy a legutóbbi bejegyzés is több mint egy éves. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és sok jó fagylaltozó nyílt a környéken, van összehasonlítási alap. Valamint az értékelések háromnegyedében fontosnak tartják megemlíteni a médiából ismert, népszerű tulajt. Aki nekem is szimpatikus, de beszéljünk inkább a cukrászdában szerzett élményeinkről.

Biztosra mentünk, gondolván, egy olasz fagylaltozóban nem érhet kellemetlen meglepetés. Ó, dehogynem!
A bolt kicsi, a vevő sok, a kiszolgálás nehézkes. Ami bizonyos mértékig érthető, mert mindenki nézelődik, böngészi a feliratokat. A pultos hölgy fáradt és kedélytelen.
A falatnyi sütemények olyan szépek, hogy az is elgyönyörködik bennük, aki csak fagylaltozni akar. (Ezért ajánlom a helyet.) Sajnos a mi fantáziánkat egy különlegesség mozgatta meg: a Brioche e gelato, azaz a kalácsba töltött fagylalt, mely „kívül forró, belül hideg”. Vagyis „frissen összesütött piskóta belül krémes fagylalttal”. A termék, amit pár perc múlva az asztalunkhoz hoztak, tényleg egy apró briósra hasonlított, mármint kinézetre. Ízre, állagra nem volt se kalács, se piskóta. Hogy mikor sütötték „össze” frissen, azt nem tudom, száraz volt és jéghideg. Még a fagylalt sem olvadt meg benne, csak rákenődött, egy részét beszívta az élvezhetetlen, fojtós, száraz tészta. Egy kávéskanálnyi fagyit lekapargattunk róla, a gusztustalan és ehetetlen „burkolatot” ott hagytuk.
Ketten ugrottunk be ennek az „ínyencségnek”, a társaság többi tagja egy-egy gombóc fagyival beérte. Az pont olyan volt, mint egy átlagos cukrászdában. Ennek, meg a jó szívemnek köszönhető, hogy kegyelemkettessel „átment”.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (4)
Gelateria Pomo D'oro Budapest - EgyébGelateria Pomo D'oro Budapest - Étlap/itallapGelateria Pomo D'oro Budapest - EgyébGelateria Pomo D'oro Budapest - Étel/ital

Gelateria Pomo D'oro további értékelései

2022.08.15családjával
Kiváló
Budapesten jártunk és rátaláltunk erre a cukrászdára! Hála! Finomabbnál finomabb fagylalt kínálatok nem is tudtuk melyiket kóstoljuk meg,hát az adagról nem is beszélve óriási! Tipp topp üzlet kedves kiszolgálás,csak ajánlani tudom aki arra jár ne hagyja ki!
2019.07.11kollégákkal
Kollégáimmal a belvárosban akadt hivatalos elfoglaltságunk, egyik kollégám javaslatára mentünk ide fagyizni, a hely mindannyiunk előtt ismert volt. A fagylalt választék elég bőséges, kivéve a cukormentes változatot, ebből csak egy féle, csokoládé volt. Ez más jó nevű helyekhez képest elég karcsú....
2018.10.20gyerekekkel
Kiváló
Kizárólag ezt a helyet találtuk mindannyiunk számára elfogadhatónak a 100 élményből, amit a Feldobox Családi Móka ajándékcsomag kínál. A többi ami érdekelt volna túl messze volt, vagy csak a család felének jelent szórakozást. Egy ilyen csomag 12000 Ft körüli összegbe kerül, ajándékba kaptuk ezért...
Népszerű szállások a környéken
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Egy szelet Balaton
Egy szelet Balaton
07.05-08.25.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
227.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval