Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fura ízű húapogácsa

GoGo Hami Rózsa BudapestGoGo Hami Rózsa Budapest a térképen

Átlagos 2017. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. február 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A GoGo Hami büfé a rendszerváltozás után nyitott meg családi vállalkozásként, 1991-ben Újpest-Központban, a buszmegállóknál. Szüleim Újpesten éltek a 90-es években így, jó párszor ettem itt, akkoriban még természetesen nem voltak kézműves éttermek és az amerikai hamburger láncoknak is csupán néhány egységük volt a fővárosban.
Pár évvel ezelőtt átalakították, felújították a korábbi bódét, de az alapkoncepció azóta sem változott: egyszerű, de tartalmas, hatalmas adag gyorsételek. Az étlap jelentősen kibővült, a sokféle méretű és töltetű hamburger és burger mellett hotdog, gyros, rántott és grillezett húsok, pizza és napi leves, valamint palacsinta is kapható. Éjjel-nappal 0-24 órában üzemelnek. Az árak barátságosak, a kiszolgálás szintén. A pultnál kell rendelni, az alapanyagok, hozzávalók egy része már elő van készítve vagy félkész állapotban várja a megvásárlóját. Ülőhelyek nincsenek, talponállós hely.
Egy sajtburgert kértem (650 Ft), amelyet hagyományos nagy méretű puffasztott buciba töltenek, tésztája kissé morzsalékos, szárazkás. Finom házi csalamádéból sok kerül a tetejére és egy jókora salátalevél, néhány karika kígyóuborka, paradicsom. A húspogácsa mirelitből származó, színhúst nemigen tartalmazó, fura ízű, löncsszerű, az a bizonyos "gyíkhús" érzetű. Nagyon nem jó. Mikróban melegítenek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (5)
GoGo Hami Rózsa Budapest - Étel/italGoGo Hami Rózsa Budapest - Külső képGoGo Hami Rózsa Budapest - Étlap/itallapGoGo Hami Rózsa Budapest - Külső képGoGo Hami Rózsa Budapest - Külső kép

GoGo Hami Rózsa további értékelései

2017.04.05kollégákkal
Egyik nap úgy döntöttem, hogy kollégáim pozitív véleményét figyelembe veszem, és itt költöm el ebédemet. Átlagos retro hangulatú hamburgeres, legalább 20 féle hamburgerrel , gyrossal és hot doggal bővített kínálattal. Maci burgert választottam 1.200 Ft-ért, ami 25 dkg-os húspogácsát...
Népszerű szállások a környéken
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval