2018. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. március 1.Ajánlom a helyet másoknak is!
Először voltam itt, de nem utoljára. A legtöbb étteremmel így van ez, ezt mondja az ember. De ide tényleg vissza kell jönni, mert mást is meg kell kóstolni, ez nem is kérdés. A hely stílusa jó, az étlapösszeállítás ugyancsak, az ízek, a barátságosság, harmónia, minden a helyén van. Ma csak óvatosan bepróbálkoztam egy bolgár kebapcse erejéig, a legközelebb messzebbre megyek. Gyertek, egyetek itt ti is, érdemes! De azért azt tegyük hozzá, ne lepjen meg, nem egy olcsó hely.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Grill Mánia további értékelései
2024.06.18egyedül
![]()
igazábol sokszor voltam már itt véleményt mégis csak most irok elöször. nem volt még hogy csalodast okozott volna a hely. finom kaják. rendes kiszolgálást tapasztaltam mindig. sokszor járok erre ugyhogy biztos betérek még ide
2024.02.05egyedül
![]()
Rájöttem, hogy régen voltam itt, nem voltak erről egyáltalán rossz emlékeim, egy ebédet vagy mit feltétlenül megér a tél végi napsütés. Ebédidő, nincs sok vendég, de tulajdonképpen minden asztalnál valahogy ülnek, de ez velem együtt is összesen öt embert jelent. Lássuk a kínálatot, mi változott?...
2023.04.07gyerekekkel
![]()
Ízletes volt minden nagyon tetszett számomra, a hely nagyon tiszta, és kedvesek a pincérek és egyben a külföldi szakácsok is, finomak nagyon az ételek és még a kiszolgálás is tökéletes
131.760 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval