Útközben: Fix pont az életünkben - Gulliver Étterem, Pizzéria, Kávézó & Teázó Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>
Értékelést írta:
7 szállásértékelés 17 városban járt
163 étteremértékelés 145 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Fix pont az életünkben

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 12. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Gulliverről írtam az első értékelést, több mint három évvel ezelőtt. Már nem emlékszem, hogyan bukkantam az ittjártam oldalára, de hamar kedves hobbimmá vált a beszámolók írása.
Még soha nem írtam kétszer ugyanarról a helyről, tele van felfedezendő helyekkel a világ. :) De a régebben minősítettek közül jó néhányról megváltozott a véleményem azóta. Séfet, személyzetet cseréltek, változtattak az üzletpolitikán, javultak, romlottak. Érdekes, érdemes időnként újraértékelni.

Ez a kis bevezető a Gulliverre éppen nem vonatkozik. Itt semmi változás, már ami a minőséget illeti. Nem túl gyakran, de évente egyszer biztosan eljövünk. Átalakítás persze itt is volt a 10+ év alatt, mióta ide járunk, talán tulajdonos váltás is, de a konyha és a kiszolgálás „ezer éve” tökéletes.

Szombat este telt ház volt, még egy nagyobb rendezvényt is tartottak (talán aranylakodalmat szépkorú menyasszonnyal), a kiszolgálás mégis gyors és gördülékeny volt. Nem tudom, hogyan csinálják, de itt mindig van kellő létszámú személyzet.
Ezúttal sztrapacskát rendeltünk marhapörkölttel és anélkül, pisztáciás sajtkrémmel töltött csirkemellet salátával és héjas sültburgonyával, illetve juhtúrós, snidlinges bundában sült csirkemellet grillezett zöldségekkel, füstölt sajtmártással. Gusztusos, bőséges és nagyon ízletes volt minden fogás. Desszert már csak a társaság két tagjába fért, a madártej és a fagylalttal tálalt brownie is jó volt állítólag. Én kicsit sápadtnak találtam a madártejet (csak hogy ne lelkendezzek már annyit), de állítólag az is finom volt. Olyannyira, hogy mire észbe kaptam, már csak az üres kelyhet tudtam volna lefényképezni. :)

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Fényképek:
Fix pont az életünkben - Gulliver Étterem, Pizzéria, Kávézó & Teázó Budapest
Fix pont az életünkben - Gulliver Étterem, Pizzéria, Kávézó & Teázó Budapest
Fix pont az életünkben - Gulliver Étterem, Pizzéria, Kávézó & Teázó Budapest
Fix pont az életünkben - Gulliver Étterem, Pizzéria, Kávézó & Teázó Budapest

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Útközben felhasználót?    Igen

Gulliver Étterem, Pizzéria, Kávézó & Teázó Budapest
Cím
1192 Budapest
Üllői út 208.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. október 10.
Vasárnapi ebédre érkeztünk. Korán, még hétfőn le kellett foglalni, nagyon kapós a hely. Megérkeztünk, rögtön az asztalunkhoz vezettek. Hamar érkezett az ital, a két főfogásra pedig kb 15 percet kellett várni, ami nagyon gyors! Nagyon finomak voltak az ételek, utána egy csodás, szaftos, extra...

2017. október 28.
Már törzshelynek mondanám az éttermet, mert a családi ünnepeket mindig itt tartjuk. Most nem volt különösebb alkalom, ami miatt hetekkel korábban helyet foglaltunk ide. Ma csak a férjem és én ebédeltünk itt, és most sem csalódtunk! Az ételek és a savanyúság mellé kértem még egy adag pizzaszószt,...

2017. szeptember 13.
Másodjára jártunk itt, nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek finomak, a kiszolgálás tökélezes. Gyerekbarát