Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lassan lefelé a lejtőn

Happy Food & Coffee BudapestHappy Food & Coffee Budapest a térképen

Átlagos 2019. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. február 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Többször voltunk már itt, sajnos a saját "butaságunk" hogy mindig hiszünk abban, hogy talán jobb lesz. Hát nem lesz.

Szűk családi körben ünnepeltünk volna névnapot, de a szokott és jó helyünk, mint kiderült januártól vasárnaponként zárva van. Ezért jobb híjján, hirtelen ötlettől vezérelve ide mentünk.

Az ételek ízére nem lehet panasz, de a lecsúszás minden jele meg van az étteremben.
A tisztaság még nagyjából elfogadható, ha nem nézem, hogy egyikünk villája koszos volt. A hely nagy előnye, hogy saját parkolóval rendelkezik, ezt neház elrontani.
Viszont innentől snitt...

Az ételek mennyisége durván csökken, úgy a leveseké mint a főételeké, bele véve a húst, a köretet is.
A leves és a második fogás melé kért káposzta saláta is jóval kisebb adag mint ami volt régen, szerintem minimum 20-30%, de lehet több is meg van a csökkenés.
Apropó amerikai káposzta saláta!
Régen nagyon finom volt, majonézzel, ezzel azzal, ez mostanra pont olyan lett mint amit a gyorsétterem [moderálva - a szerk.] ad előre csomagolva. Nem lennék meglepve ha ugyanonnan jönne, annyira azonos a kettő. Azt nem mondom, hogy nem ehető, de nem ezt vártuk, és ide nem ez illik.

Sajnos a hangulat valymi keveset tett hozzá a felszolgáló, aki próbált ugyan kedves és moslygós lenni, de e mellett megjegyzéseiben lenéző, kioktató, szinte bunkó volt.

Ami a legdurvább az a kiszolgálás sebessége volt, és ezért már ide biztosan nem megyünk vissza többet.

Asztal foglalásunk 2-30-ra szólt, mely időpontra pontosan be is futottunk. Az italokat elég gyorsan felvették, az ételek rendelésének leadása kb 2-45-kor volt. Innen aztán várás és dögunalom...( ez utóbbit kedélyes csevellyel próbáltuk elütni, de lassan kifogytunk a témákból )
A leveseket ( 4 db húsleves ) több mint fél óra múlva hozták, úgy hogy az ötödiket csak ez után 5 perc késéssel. Majd a leveses tálak elvitele után fél órával megjelent a pincér, hogy kicsit várni kell. Én mondtam hogy szerintem vártunk már eleget, jó lenne ha ki is szolgálnának a pénzünkért. Ez után még 15 percet kellett várnunk, mire a második fogást is megkaptuk. Tehát a rendelés felvétele után 1 és negyed órával kaptuk meg a főételt! Durva volt, hogy a hamburger mellé a köret mintegy 12-14 db sültkrumliból állt, még ha kis adag krumpli, akkor is. Egy gyorsétteremben [moderálva - a szerk.] a kis adag ennek a duplája. Az egyik fogás mellé kért grill zöldség pedig leginkább szottyadt bigyónak volt nevezhető.
A mindezekért elkért összeg végül sokkal magasabb volt annál, mint amit szerintem az egész megért. Meg is jegyeztünk, hogy saját listánkon a cég sokat esett vissza, és kikerült a kiesési veszélyzónából, de lefelé, így ki is esett...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

Happy Food & Coffee további értékelései

2021.03.29a párjával
Kiváló
Utoljára valamikor 2018-ban voltunk ezen a helyen, azóta nem néztem a honlapjukat. Pár hete gondoltam, hogy valamit rendelhetnénk tőlük is, és meglepődve láttam, hogy időközben profilváltáson esett át az étterem. A honlapjukra nagyon sok ázsiai étel (tonkatsu, sushik, ázsiai tészta és...
2018.04.09a párjával
Az étterem a Csömöri út külső részén található. A választék nagyon jó, sokféle leves, saláták, grillezett húsok, mexikói ételek, gyros, kézműves hamburgerek nagy választékban, egyéb készételek. A desszert választék már kisebb, alapvetően palacsinták különböző variációi. Mi húslevest,...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
111.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.02-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval