Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Híd felett röpködő hollók

Három Holló BudapestHárom Holló Budapest a térképen

Átlagos 2019. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. december 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nehezen becserkészhető hely a 3 Holló, legalábbis nekem többször is el kellett jönnöm ide, mire végre nyitva találtam őket, de még mindig zavaros... Lokáció: 5. kerület, közvetlenül az Erzsébet híd lábánál. A honlapjuk nem informatív és nem is megbízható a nyitva tartás tekintetében.
Egyik alkalommal, amikor ott jártam, egy kiállítás megnyitójára készülődtek - fiatal képzőművész tanulók kissé elvont témában -, de magát a megnyitót már nem tudtam megvárni. Egy másik alkalommal a falon tájak, emberek fotókiállítás volt látható, a kávézó - látszólag - nyitva volt, és többen is jöttek-mentek a beltérben, de a pultban nem volt személyzet, senki sem szolgált ki. Ekkor is valamilyen rendezvényre készülődtek. Minden esetre egy Cerbona müzliszeletet a kezembe nyomtak kedvesen. Kávét próbáltam volna leginkább szerezni, de azt nem sikerült.
De volt olyan alkalom is, amikor délben még székeket pakolt a személyzet, nem volt kiszolgálás, pedig a hivatalos nyitva tartásuk szerint már órák óta üzemelniük kellett volna.

A beltér tágas, de kissé rendezetlen, a helyszín alkalmas arra, hogy különböző kulturális eseményeknek adjon otthont, s ezzel a tulajdonosok gyakorta élnek is. Esténként klubkoncerteket, zenés előadásokat is szoktak szervezni.

Összességében érdemesebb este eljönni ide, amikor van valamilyen konkrét program, talán akkor az italkínálatot is ki lehet próbálni.
Én egyébként úgy emlékszem, hogy a megnyitáskor úgy harangozták be a helyet, hogy kifejezetten széles (reggeltől- estig) nyitva tartási idővel fognak dolgozni, reggeltől késő délutánig klasszikus kávézóként, este pedig helyet adnak a különböző programoknak. Eddig úgy tűnik, a tervnek inkább a 2. része valósult meg.
Az árakat nem tudom értékelni, információ és tapasztalat hiányában.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Tisztaság:
Fényképek (26)
Három Holló Budapest - EgyébHárom Holló Budapest - EgyébHárom Holló Budapest - EgyébHárom Holló Budapest - EgyébHárom Holló Budapest - EgyébHárom Holló Budapest - EgyébHárom Holló Budapest - EgyébHárom Holló Budapest - EgyébHárom Holló Budapest - EgyébHárom Holló Budapest - EgyébHárom Holló Budapest - EgyébHárom Holló Budapest - BelsőHárom Holló Budapest - Étlap/itallapHárom Holló Budapest - BelsőHárom Holló Budapest - BelsőHárom Holló Budapest - Külső képHárom Holló Budapest - BelsőHárom Holló Budapest - BelsőHárom Holló Budapest - BelsőHárom Holló Budapest - Külső képHárom Holló Budapest - Külső képHárom Holló Budapest - BelsőHárom Holló Budapest - BelsőHárom Holló Budapest - BelsőHárom Holló Budapest - BelsőHárom Holló Budapest - Étel/ital

Három Holló további értékelései

2022.04.06egyedül
A hely kívülről továbbra is nagyon vonzó, de egyre erősebben az az érzésem, hogy ez csak az én fejemben alakult ki. Beleképzeltem valamit a helybe, ami valójában nincs benne. Talán a név, a hollók, talán a helyszín a templom mögött, a hely szelleme, fogalmam sincs... Szóval tettem egy újabb...
Népszerű szállások a környéken
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
107.820 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval