Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Túl hangos

Hedon BudapestHedon Budapest a térképen

2019. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 25.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kinéztük mér korábban a Hedont, hogy ide egyik este jöjjünk el sörözni, beszélgetni. Csütörtökön estefelé érkeztünk, elég sok vendég volt, de közel sem telt ház, több kisebb-nagyobb baráti társaság alkotta a vendégkört, ránézésre leginkább a 30-as korosztály, magyarok és külföldiek is vegyesen.
A bejárattal szemben lévő félköríves pultnál üveges söröket és alkoholmentes palackozott italokat lehet venni. Az egyik alkalmazott hölgy egyből a segítségünkre sietett, elmesélte és megmutatta, hogyan működik az önkiszolgáló taproom az érintő kártyával. Még nem jártunk ilyen sörözőben, ahol magunknak kellett csapolni. A 30 csapon kisüzemi sörök csapolhatóak. A kínálattól nem annyira jöttünk lázba, viszont az tetszett, hogy kis mennyiségeket is lehetett csapolni. A Fehér Nyúl Freyja IPÁ-t (390 Ft/dl), valamint a Hedon Katalin Cárnő stout-ját (285 Ft/dl) választottuk, kb. 2-2 dl-t. Ezért fizettünk 1600 Ft-ot, mivel a Cárnő éppen aznap akciós volt.
Megnéztük az étlapon a bisztrókajákat (főleg burgerek, tatár beafsteak, paraszttál, 1 féle saláta, ételárak 3000 Ft felett indulnak, valamint steak-ek, T-bone és társai, amelyek a pultban is megtekinthetőek, 2600 Ft/10 dkg ártól kezdődnek), de nem ettünk. A szomszédos asztalnál láttam a tatárt, nem volt nagy adag, de jól nézett ki, friss zöldségekkel.
A normál asztalos ülőhelyek foglaltak voltak, így egy kényelmetlen, folyton tekergő, kagyló alakú bárszéken egyensúlyoztunk, forogtunk.
Ami miatt elég gyorsan, az első kör után távoztunk, az a borzasztó hangzavar volt. Valószínű, hogy a boltíves csarnokszerű teremnek ilyen az akusztikája, morajlott az egész, nagyon hangos volt, hozzá tuc-tuc zene, gyakorlatilag csak üvöltözve lehetett volna beszélgetni, pedig csak ketten voltunk, nem nagyobb csapattal. Dohányozni az utcán lehet, ide is ki van téve pár szék.
Bankkártyával lehet fizetni. Kötelező szervizdíj nincs, mondjuk önkiszolgáló hely révén egy kicsit furán is venné ki magát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (36)
Hedon Budapest - Étlap/itallapHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - Étel/italHedon Budapest - Étel/italHedon Budapest - Étel/italHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - Étlap/itallapHedon Budapest - Étlap/itallapHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - Étlap/itallapHedon Budapest - Étlap/itallapHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - Étel/italHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - MosdóHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - Külső képHedon Budapest - Külső képHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - BelsőHedon Budapest - Külső képHedon Budapest - Külső képHedon Budapest - Külső képHedon Budapest - Külső képHedon Budapest - Külső képHedon Budapest - Külső képHedon Budapest - Külső kép

Hedon további értékelései

2019.05.21gyerekekkel
Kiváló
A múlt hónapban ismét ellátogattunk a Hedon sörözőbe a nagyobbik fiammal és a legjobb barátjával, akivel egyébként még nem kocsma-turnéztunk együtt soha korábban, így volt mit bepótolni. A Hedon kötelező állomás ilyenkor. Rendeltünk egy Margerita pizzát, a csemeték azt szeretik legjobban (1690)...
2018.08.08családjával
Kiváló
A belvárosi aszfalt még este is ontja a meleget, ezért úgy látszik, az igazi hedonisták ki se mozdulnak, inkább neglizsében üldögélnek otthon. Legalább is a balatonvilágosi illetőségű Hedon sörfőzde pesti referencia üzletében rajtunk kívül csak két pár tartózkodik. Kényelmes kanapé,...
Népszerű szállások a környéken
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
93.500 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
37.260 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval