HIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest

50%
4,5Ételek / Italok
4,5Hangulat
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Aqua Hotel Gyula - Várfürdő csomag
Aqua Hotel Gyula
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Aurum napok - teljes előrefizetéssel
Hotel Aurum Hajdúszoboszló
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg - Hétvégi Kikapcsolódás Zalaegerszegen
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg
76.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel

HIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3966 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 112294 feltöltött kép
2025. október 30.egyedül járt itt
Szatmári "Főzelékes" Ferenc, avagy Feri két évvel ezelőtt nyitotta meg kis kifőzdéjét a Klauzál téri piac belső udvarán. Előtte éveken át az online térben hirdette az "igét" a főzelékek felmagasztalása érdekében, valamint 3 könyve is megjelent a témában.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1012 városban járt márFelfedező - 3152 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63604 feltöltött kép
Kiváló 2024. december 17.a párjával járt itt
Itt most nem konkrétan a főzelékes Feri főzelékes feladásait értékelném, hanem a hely szellemét. Meg persze a káposztát is. Tudni kell ugyebár, hogy a Klauzál tér nem csak arról híres, hogy a budapesti gettó központi tere volt, hanem arról is, hogy itt működik nagyon régóta a Kisüzem, és itt osztja sok éve minden vasárnap a Heti Betevő a melegételt a rászorulóknak.
HIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - Étel/italHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - Étel/italHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - BelsőHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - BelsőHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - EgyébHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - EgyébHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - EgyébHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - EgyébHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - EgyébHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - Külső kép
Még több kép (7 db) >>