Kiváló 2021. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. november 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vasárnapi ebédre érkeztünk a Hoppá bisztróba. Az étlap viszonylag szűk, 3-5 előétel, ugyanannyi főétel, desszert. Az állandó kínálat mellett van egy heti ajánlatuk is. Rendelés után érkezik a konyha ajándéka, házi kenyér és vaj. Az ételek mind ízvilágra, mind tálalásra fantasztikusak. Előételnek libamájat kóstoltunk gesztenyekrémmel, gesztenyedarabokkal, gránátalma zselével - csodálatos összhang volt az ízek között- , illetve marhatatárt fekete (tintahaltintás) majonézzel. Kiváló marhahús, kézzel finomra vágva. Másodikként csirkepaprikás jött, krémsajtos specl-lel, kicsontozott, szaftos vajpuha hús, ropogós bőrrel, kissé füstös paprikaszósszal. A képek szerintem magukért beszélnek. Az adagok nem túl nagyok, de 3 fogástól bőven lehet lakni. Az asztalok számához képest sok a felszolgáló, de nem csak lézengenek, hanem minden pillanatban - de nem tolakodóan - figyelnek a vendégekre.
Tavaly írtam utoljára az étteremről, és úgy tűnik, azóta a kedvenc helyünk lett. Az elmúlt 1 évben több jeles alkalmat is itt ünnepeltünk, szülinapokat, eljegyzést, de voltunk itt "csak úgy" is. Minden alkalommal ugyanolyan magas színvonalú a vendéglátás, a személyzet rendkívül kedves, a...
A személyzet kifogástalan, kedves, udvarias és közvetlen mindenki. Az ételek finomak, a tálalás szép - megérdemelt a Michelin ajánlás. Kacsamáj parfé, marhatatár, csirkepaprikás - ezek a kedvencek, de créme brülée-t és házi túrógombócot is muszáj enni, ha itt van az ember. Asztalt érdemes előre...
Ma behoppáztunk a Hoppába, illendően előre rendeltem asztalt tegnap a biztonság kedvéért, simán volt itt, többféle időpontra. Azért szól a rendszer, hogy mire készülj, hogy itt általában két órás egy étkezés, meg nem lehet negyedóránál többet késni, mert ugyebár... Tehát időben érkeztünk. Kabátot...