Éhenkórász étterem értékelései

Értékelései
9
19
65
75
0
2
139

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Éhenkórász értékeléseit!

Olvasd el Éhenkórász étterem értékeléseit!

Kellemes kis söröző -

Start Craft Beer Bar Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 27.
Pici söröző a Kazinczy utcában, mindössze néhány asztal. A sörválaszték kézműves sörökből áll, közepes választék, nem feltétlenül a legjobb főzdéktől. Kóstoltunk csapról Jokerface IPA-t a Legendától, ami remek volt, meg egy üveg 2222-t a Bigfoot-tól, ami rémes. Az itallapon nem tüntetik fel a főzdék nevét, ezen változtatni kellene.
Megosztom
Jó sörök, zéró hangulat -

KUZIN Bar Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 2.
A "Neked csak Dezső" söröző helyén nyitott meg a Kuzin. Megfordultam néhányszor a Dezsőben, mert jó kézműves söröket mértek, ugyanakkor berendezés-dizájn tekintetében egy teljesen hangulattalan és jellegtelen hely volt. A Kuzin pont ilyen, mintha csak a cégtáblát cserélték volna le, de semmi más nem változott.
Megosztom
19 kézműves sör csapon -

FIRST Craft Beer & BBQ Budapest

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 25.
A First sörfőzde gyártja az első dobozos kézműves sört (söröket) Magyarországon. A Váci úti látványfőzdéjük után végre könnyebben elérhető helyen is lehet kóstolni a söreiket. A nyitás utáni héten jártunk itt. Az alap IPA-juk épp kifogyott, de megkóstoltuk a tropical session IPA-jukat és American Pale Ale-jüket is. Kiváló mindkettő. Érdekes észt?
Megosztom
Kiváló fine dining étterem -

Kristinus Gasztro Műhely Kéthely

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kifogástalan, különleges ételeket kóstoltunk a Kristinusban. Az étlapon előre összeállított menük is vannak, mi a'la carte rendeltünk. A kacsamáj duett kiemelkedően finom volt, a tálalás-díszítés szemet gyönyörködtető. Az adagok nem túl nagyok, így 3-4 fogás simán végigehető. Krisecco-t ittunk aperitifnek, ami egy prosecco Kristinus módra.
Megosztom
Kellemes pub - gyenge sörválaszték -

John's Pub - Public House & Restaurant Keszthely

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 24.
Jó burgert ettünk a Johns'ban. Kellemes a hely hangulata, nagy belső tér, a falakon fém táblák. A kiszolgálás is nagyon udvarias. A sörválaszték azonban siralmas - Heinken - Soproni vonal. Egy pubnak manapság tartania kéne minimum pár kézműves sört is, nem csak a kommersz nagyüzemieket. Az asztalok némelyikénél szűkös a hely, pont egy ilyenhez kerültünk, de kérésre kaptunk egy másikat.
Megosztom
Remek kézműves sörök -

Bölcső Bar & Food Budapest

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 24.
Kiváló kézműves söröket kóstolhatsz a bölcsőben. 6-7 fajta csapon,jópár üveges is van. A pultos hölgyek kedvesek, kérhetsz tőlük felvilágosítást a sörökről. Az étlapon főleg burgerek, két fajtát is kóstoltunk, a bárány burgert ajánlom. Nyáron kis kerthelyiség is van. Asztalfoglalás ajánlott, mert pici a hely, és este 7 után gyakori a teltház.
Megosztom
2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 20.
Étteremhét alkalmával jártunk a helyen. Ami tetszett: szép boltíves pincehelyiség, kedves, udvarias felszolgálás. Az ajánlott borok is finomak voltak. Ami nem tetszett: 14 fok volt a pincében, a vacsora végére teljesen átfagytunk. Az ételek középszerűek vagy annál gyengébbek.
Megosztom
Remek cseh sörök -

Pivo Söröző Budapest

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 16.
Igazi régimódi kis hely a pivo, a választék azonban egyátalán nem régimódi. Remek cseh söreik vannak csapon és palackban is. Hazafelé tartva a néhány méterre lévő kézműves sörök boltjából úgy éreztük, jól esne még egy sör - nem bántuk meg, hogy betértünk. Ittunk Rataj duplakomlós sört csapról, Kocour Samuraj IPA-t és Kocour catfish APA-t üvegből.
Megosztom
2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez nem csak egy bolt, hanem egy kis söröző is. Ottlétünkkor Postřižinské porter és DAB volt csapon, nem volt kérdéses, hogy a portert választjuk. Kértünk két pohárral, majd miután az eladó kedvesen felhívta a figyelmünket, hogy a korsó csak egy százassal drágább, korsóra váltottunk. Az üzlet hátuljában van néhány asztal, ott lehet fogyasztani.
Megosztom
2017. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 28.
A Hegyvidék bevásárlóközpont legalsó szintjén van a Vörös homár halbolt, mellette kis bisztró, ahol meg is lehet kóstolni a választékot. Rendelni a pultnál lehet, majd a látványkonyhába kukkantva akár végig is nézni, hogy készülnek el a rendelt ételek. Az étlapon grill halak, rákok, tintahal, polip. Van napi és havi ajánlat is.
Megosztom
7 oldalon / 65 találat


TérképX