Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A felfedezés elmaradt

Hu Lu Lu Akácfa BudapestHu Lu Lu Akácfa Budapest a térképen

Átlagos 2018. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hamisítatlan vietnami ízeket, többféle, választható hússal készült Pho levest ajánlott az egyik bónuszos cég. Próbáltam lelki szemeim elé vetíteni az Akácfa utca elejét, és azon tűnődtem, melyik kis boltocska helyén nyílhatott egy autentikus vietnami étterem. Kicsit szégyelltem is, hogy látatlanban nem nyerte el a bizalmamat, de nem sokáig kellett ingadoznom, mert pár nap múlva tavaszi és nyári tekercseket kínáltak ugyanitt. Úgy gondoltuk, tesztelésnek pont megfelelő.
Az étterem kicsi, tiszta, pár asztal az egész, meg egy pénztárpult, vagy nem tudom, minek nevezzem. A díszítést nem vitték túlzásba, se magyar, se vietnami jellege nincs a helynek. Tulajdonképpen az ételfotók alkotják a dekoráció nagy részét. Ezek nagyon étvágygerjesztőek, de hát … csak plakátok.
Sajnos rajtunk kívül egy lélek se volt az étteremben, ami elég fura este 6 körül ezen a forgalmas környéken. Így nem tudtunk feltűnés nélkül belenézni a többi vendég tányérjába, vajon milyen guszták és mekkora adagok az ételek, nem láthattuk, mennyire átszellemült képpel falatoznak mások.
Majd’ elfelejtettem: a tavaszi és a nyári tekercs is jó volt, akárcsak a hozzájuk kínált szószok. Bár ezzel nem lehet nagyon melléfogni.
Szóval nem lettünk okosabbak, még mindig nem tudjuk, tényleg egy jó kis vietnami étterem nyílt-e a Blaha közelében. Így hát ajánlom mindenkinek, próbálja ki, aztán írja meg, érdemes-e bemenni. :-)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (8)
Hu Lu Lu Akácfa Budapest - Külső képHu Lu Lu Akácfa Budapest - BelsőHu Lu Lu Akácfa Budapest - EgyébHu Lu Lu Akácfa Budapest - BelsőHu Lu Lu Akácfa Budapest - Étlap/itallapHu Lu Lu Akácfa Budapest - Étlap/itallapHu Lu Lu Akácfa Budapest - Étel/italHu Lu Lu Akácfa Budapest - Étel/ital

Hu Lu Lu Akácfa további értékelései

2022.03.24egyedül
Vitatkoznék azzal a meghatározással, hogy ez egy gyorsétterem. Ez a kifejezés nálam annyit tesz, hogy készen vannak az ételek, sokszor melegen is tartva, és megkapom, ott állva, amit kérek. Itt meg leültem, étlap, böngészés, pho-t kértem marhahússal, soká jött, pedig egyedüli vendég voltam a...
2019.11.16egyedül
Átlagos
Vietnámi kifőzde a bulinegyedben, az igazán esténként megélénkülő Akácfa utcában. Sok színes ételfotó, csiricsáré, feltűnő dekoráció a portálon. Az étlapon hagyományos vietnámi ételek szerepelnek, továbbá néhány kínai étel is. Előételek között a tekercsek és gombócok, levesek között a többféle...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval