2025. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2026. január 15.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2025 nyarán hazafelé tartottunk egy másik szórakozóhelyről, amikor is az Arany János utcai metrómegálló közelében a Hunnia Bisztró előtt haladt el az utunk. Láttuk, hogy nyitva vannak, s bentről zeneszó szűrődött ki, így megálltunk egy betekintésre. Kiderült, hogy a legendás Balaton együttes tartott éppen koncertet, így több számra is itt ragadtunk. A koncert meglepően nagy érdeklődésre tartott számot, a színpad előtt elég nagy tömeg gyűlt össze, ugyanakkor a bal oldali helyiségek, ahonnan a koncertet nem látni, szinte kiürültek. Az italkínálat alapvetően kommersz, az árak a belvárosi elhelyezkedés ellenére barátságosak. Soproni Ászok sört csapolnak, az 5 dl-es korsó ára 960 Ft. A ház borából készült kisfröccs mindössze 350 Ft, a Jagermeister 750 Ft. A beltér berendezése a 80-as éveket idéző retró faburkolatos, lambériás. Van csocsóasztal is, sokan szeretik a kocsmábajáró közönség soraiból. Az italpult felett láttuk, hogy vicces feliratos pólókat is árusítanak 5000 Ft-os áron. Nincs kötelező szervizdíj. A kiszolgálás a pultnál történik, a közeg, a csapat laza, közvetlen, barátságos. Mintha mindenki ezer éves régi haver lenne. Hogy vannak-e ételek, arról sajnos nincs semmi információm. Talán napközben lehet konyha, ottjátunkkor késő este nem láttunk ételeket.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Hunnia Art Bisztró további értékelései
2024.11.13a párjával
![]()
Elég rég jártam itt utoljára, a 2016os értékelés óta nem tértem be. Most is csak egy sörre néztünk be. Állítólag van már konyha is. Kommersz söreik vannak, korrekt áron. 700 Ft volt egy pohár Soproni ipa. A kiszolgálás kedves.
2016.04.05barátokkal
![]()
A Hunnia hangulatos hely, ehhez képest, amikor valamelyik este betértünk, senki nem volt ott. Az itallap kommersz, ittunk valami egyszerűbb bort, Varsányi Lajostól, rosét és olaszrizlinget, hozzá szódát, hogy kedvünkre töltsük fel, amennyiben nem leljük benne azt a kicsattanó frissességet,...
Hunguest Hotel Flóra Eger