Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tűz és jég

ICEBAR BudapestICEBAR Budapest a térképen

Gyenge 2017. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. december 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Jégbár és grillező - elég érdekes párosítás. A két egység el van különítve egymástól, de fagyoskodni az utóbbiban is lehet. Nekünk legalábbis majd' lefagyott a fülünk november utolsó napján. Még nem szoktunk a hirtelen jött hideghez, és nem esett jól az utcáról beáramló cúg. Pár perc múltán fedeztük fel, hogy a pici helyiségnek, ahol leültettek, nincs is igazi fala, csak egy műanyag ponyva. Jobb időben ez a rész talán teraszként működik. A pincér takarókat ajánlgatott, de úgy gondoltuk, nem lehet túl kényelmes azokba burkolózva ebédelni.
Szerencsére a mosdót keresve kiderült, hogy beljebb van egy nagyobb helyiség is, falakkal, asztalokkal, szóval ahogy egy étteremnek ki kell néznie. Megkérdeztük a pincértől, átülhetnénk-e oda, mondta, hogy semmi akadálya. Hogy magától miért nem ülteti a vendéget normális helyre, azt nem firtattuk, nem akartuk felhúzni magunkat.

A Black Friday alkalmával, igen kedvező áron vásárolt bónusszal mentünk, az ajánlat Vaslapon grillezett bivalyoldalas volt, grillezett zöldségekkel. Nem mindennapi étel, szívesen megkóstoltuk. A kóstolást szó szerint kell érteni, a hús külső része ugyanis olyan keményre volt szárítva-égetve, hogy csak a férjem bugylibicskája hegyével tudtunk egy kis darabot lepattintani belőle, hogy a szánkban sokáig forgatva érezzük az ízét. Elrágni nem sikerült, pedig jók a fogaink. A belső oldalon volt pár puha és finom falat. Kb. olyan hatást keltett, mintha egy teknősbéka páncéljából próbáltunk volna pár falatot csipegetni.
Pincérünk többször is odajött érdeklődni, hogy minden rendben van-e. Nyilván tudta, hogy nem, ezért nyüzsgött annyit. Először hozott egy steak-kést, mert látta, hogy a terítékhez tartozó evőkés nem birkózik meg a "hússal". Aztán kedélyesen heherészve elmagyarázta, hogy a bivaly végül is egy vadállat, azért kemény, még akkor is, ha ez speciel tenyésztett. Naggyon vicces. Van, aki imádja a jópofizó pincéreket, mi nem annyira.
Ha kedvezmény nélkül megyünk, biztosan visszaküldjük az ételt. Bár az is lehet, hogy ezt a minőséget csak a bónuszosok elé merik rakni, "ennyiért ne reklamáljon" alapon.
El ne felejtsem megemlíteni az ebéd fénypontját, a grillezett zöldséget. Guszta volt, finom, bőséges és jó összetételű. Ezért volt érdemes beülni. Mondjuk gusztának a hús is guszta volt, bár köszönő viszonyban sem állt az ajánlatban szereplő képpel. Szokásomtól - és a szabálytól? - eltérően az ajánlat képét is mellékelem, hogy alátámasszam az értékelésemben leírtakat.

A hangulatot nem tudom objektíven értékelni, mert a mi hangulatunkat az élményeink határozták meg. A terem "jópofa", a dekorációk zöme nem a grillhez, hanem a jégbárhoz kapcsolódik. A mellékhelyiségek tiszták, bár a férfi mosdóból a szappan, a nőiből a kéztörlő hiányzott. Legalábbis remélem, a zöld törlőrongy nem ezt a célt szolgálta, csak a takarítónő felejtette ott.

A jégbár biztosan kuriózum, a grillezőt nem ajánlom senkinek. A környéken sok helyen lehet remek grill ételeket enni, és nem is a váci utcai "turista-árszinten". Az ár-érték arányt természetesen nem a kedvezményes bónusz, hanem az étlapon található árak alapján minősítem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
ICEBAR Budapest - Külső képICEBAR Budapest - EgyébICEBAR Budapest - Külső képICEBAR Budapest - EgyébICEBAR Budapest - Étel/italICEBAR Budapest - Étel/italICEBAR Budapest - EgyébICEBAR Budapest - Mosdó

ICEBAR további értékelései

2018.12.17gyerekekkel
Kiváló
Különleges hely :) Kiváló felszolgálóval és kedves bartenderrel. Ételek finomak, a jégbár része pedig lenyűgöző!
2018.01.17egyedül
Átlagos
Érdekes hely, jégbár és grillbár egy fedél alatt. Az eredetileg nyitott részt átlátszó fóliával tették zárttá és gázlánggal próbálták melegíteni az utcáról, valamint a jégbárból beáramló hideg ellen. Pici helyiség apró asztalokkal, szerencsére volt takaró a székeken, így nem fagytam össze. A...
2015.05.28a párjával
A Párommal jártam itt a múlt héten. A bónusz brigádon vettünk kedvezményes belépőket, amelyek ára tartalmaz egy koktélt is, így 1500 Ft-ért tudtunk bemenni (fejenként), többet szerintem nem is ér az egész. Elég pici helyről van szó, ilyen szempontból csalódás nekem. Szerintem lehetne 3*-4*...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
2024.05.31-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Margaréta Balatonfüred - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Hotel Margaréta Balatonfüred
44.880 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval