Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Új olasz étterem déli menüvel

Impasto Ristorante BudapestImpasto Ristorante Budapest a térképen

2024. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2024. március 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Mester utcai I Love Gelato fagylaltozó érdekeltségi körébe tartozó, újabb nyitású olasz étterem, szintén a Mester utcában. Hétköznap kedvezőnek mondható árazású ebédmenüt kínálnak, a 2 fogás 3350 Ft, a 3 fogás 3950 Ft, amely hetente változik. A napi leves mellett 4 féle főétel közül lehet választani, illetve 2 desszert közül. Mindegyik főétel olasz tésztaféle volt, rigatoni, spagetti, papardelle, tortellini.
A kezdő Minestrone leves nagyon ízletes volt, kiemelném a jól eltalált fűszerezést, adagra is kiadósnak bizonyult. Az általam választott tortellini kecskesajtos-rikottás töltelékkel készült házi kerek táska volt, vajas-zsályás mártásban. A főzés ez esetben nem volt tökéletes, a szélek kissé kemények lettek. Az ízvilág itt is korrekt volt. Az egyik desszert elfogyott, így maradt a Tiramisu, de egyébként is azt akartam választani. Kellemes, könnyed, de nem kiemelkedő.
A személyzet egy fiatal hölgyből és fiúból állt, akik velem nagyon kedvesek és jópofák, ugyanakkor udvariasak voltak. Ugyanakkor az egyik - egyébként szerintem is alaptalanul elégedetlenkedő - vendéget a távozása után általam is hallható módon kibeszélték, ez nekem sem tetszett, ez nem illendő.
Az étterem berendezése nagyon tetszetős, amolyan toszkán hangulat, sok fával és növénnyel, jó volt itt lenni.
A Hisztéria cukrászda prémium süteményei sorakoztak a pultban, kávé vagy üdítő mellé, de nekem ezekre már nem volt kapacitásom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Impasto Ristorante Budapest - Étel/italImpasto Ristorante Budapest - Étel/italImpasto Ristorante Budapest - MosdóImpasto Ristorante Budapest - BelsőImpasto Ristorante Budapest - BelsőImpasto Ristorante Budapest - EgyébImpasto Ristorante Budapest - Étlap/itallapImpasto Ristorante Budapest - Étlap/itallapImpasto Ristorante Budapest - Étlap/itallapImpasto Ristorante Budapest - BelsőImpasto Ristorante Budapest - Étel/italImpasto Ristorante Budapest - BelsőImpasto Ristorante Budapest - BelsőImpasto Ristorante Budapest - Étel/italImpasto Ristorante Budapest - Étel/italImpasto Ristorante Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval