A borok is szerepet kaptak a dekorációban. A bejárattól balra a pulton elhelyezett hűtőben a Hisztéria cukrászda igényes süteményei sorakoznak. Az olasz klasszikusok, arancini, bruschetta, pizzák és házi pasta-k mellett kínálnak néhány magyar és nemzetközi főfogást, jellemzően kis olaszos csavarral. A séf Farkas Mózes, aki olyan kiemelkedő helyeken dolgozott korábban, mint a Pannonhalmi Apátság étterme, a Viator, ahol a séfhelyettesi pozíciót töltötte be vagy a Michelin tányéros kiskunhalasi Rézmozsár. Séfüdvözletként ricotta-krémes prosciutto-t, pisztáciás, sült káposztás mini-sertésterrine-t és tojásgélt kaptunk. Pazar összeállítás, a terrine a műfaj egyik legjobbja volt, amit kóstoltam valaha. Főételnek a Kárpáti fogast választottuk, ami tigrisrákkal, kapros vajmártással, házi gnocchival és ördögszekérgombával adtak. A hal friss, szaftos, kellően pörzses, a mártás selymes, jóízű, ki is mártottuk az utolsó cseppig, a gnocchi és a gomba kifogástalan, az összhangzat is remek. Egy sajttortával zártuk az étkezést, mely baszk stílusban készült. A séf ezt is fel tudta dobni kiegészítő elemekkel látványban és ízben egyaránt. A kiszolgálás bűbájos, kedves, udvarias, közvetlen, stílusos. Tízféle jól összeválogatott olasz és magyar bort kínálnak, utóbbiakat olyan minőségorientált kisebb pincészetektől, mint a győrújbaráti Babarczi, Kislaki Bormanufaktúra, vagy a szerencsi Árpád-hegy pince. Valamennyi bor kapható decire is. A sörműfajt a Peroni képviseli, ebből az alapjáratú kapható csapon és palackban. Emellett palackos kiszerelésben választhatjuk a Capri-t és a nullás variánst is. A töményitalok között a Fenegyerek pálinkák és a megszokott import termékek mellett találunk néhány érdekes olasz likőrt is.