INDIGO Express Budapart Budapest

50%
50%
4,5Hangulat
4,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hajnal Hotel Mezőkövesd - Nyári Ajánlat 20% kedvezménnyel
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Húsvét
Termál Hotel Vesta Tápiószecső

INDIGO Express Budapart Budapest vélemények

Kiváló 2026. június 28.családjával járt itt
Múlt vasárnap kisfiam születésnapja alkalmából 9-en a Budapart Indigo Expresszben ebédeltünk. Egy héttel előre jeleztem, hogy mit tervezünk, megbeszéltük, hogy mi az elképzelés az ünnepi ebéd kapcsán. Szépen feldíszített külön teremrészt kaptunk, ami meglepetés volt. Nekünk külön felszolgálták a finom ételeket, italokat, tortát vihettünk, amit betettek a hűtőbe.
119605
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4250 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119605 feltöltött kép
2025. december 22., kollégákkal járt itt
Az Indigo Express autentikus indiai ételeket kínál modern európai környezetben, immáron több helyszínen is Budapesten. A szintén modern környezetbe remekül illeszkedik az étterem. Elég sok asztaluk van helyben, de a futárok is folyamatosan érkeztek elviteles rendelésekért.
INDIGO Express Budapart Budapest - BelsőINDIGO Express Budapart Budapest - BelsőINDIGO Express Budapart Budapest - Étel/italINDIGO Express Budapart Budapest - MosdóINDIGO Express Budapart Budapest - MosdóINDIGO Express Budapart Budapest - Étel/italINDIGO Express Budapart Budapest - Étel/italINDIGO Express Budapart Budapest - Étlap/itallapINDIGO Express Budapart Budapest - Étlap/itallapINDIGO Express Budapart Budapest - BelsőINDIGO Express Budapart Budapest - BelsőINDIGO Express Budapart Budapest - BelsőINDIGO Express Budapart Budapest - BelsőINDIGO Express Budapart Budapest - BelsőINDIGO Express Budapart Budapest - Külső kép
Még több kép (12 db) >>