Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyors mikrózós tömegétkeztetés

Ízek Háza - Campona BudapestÍzek Háza - Campona Budapest a térképen

Átlagos 2015. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. október 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Budapesti kirándulásunk utolsó napján kerestük fel a helyet, eshetőlegesen.
A campona étteremsorán található, több más gyorsétkezde között.
A választék bőséges, sokféle igényt kielégít. Levest ezúttal egyikünk sem kívánt, de szerintem 3 féle volt. Itt is megtalálhatóak a rántott dolgok: sajt, gomba, valami hús is. Volt kétféle tésztaétel, négyféle hús, meg még desszertnek való is.
Jól nézett ki a borzas szelet, tetején reszelt sajttal és uborkadarabbal, melyet körettel 1090-ért vesztegetnek. Ha nem pulykából lett volna, akkor tán meg is kóstoltam volna, még akkor is, ha ránézésre a bunda nem tartalmazott burgonyát, azaz helyi sajátosságként a rászórt sajt adta a borzas jellegét.

Lányom persze megint rántott sajtot kért (csak nem beteg lesz?), ezúttal tarhonyával (biztosan beteg!) és kapott hozzá felárért tartármártást. Mivel a hely jellegéből adódóan műanyagországban járunk, a hozzá kapott evőeszközökkel sajnos nem volt képes darabolni, rám maradt a szeletelés megtisztelő feladata. Így meg tudtam állapítani, hogy ez is borzalmas mirelit, ráadásul valami áfacsalós, 12% tejtartalmú trappistából készült. Feleségem valami lasagne-t választott, azt mondta finom volt. Nem éppen szerény termetű személyem chilisbabot fogyasztott, az ehető kategóriából. Mindhárom mikrózva melegítve. Mivel az adag nem volt elég, ezért még egy adag mákosgubát kértem, melyet fiam is választott, csak ő főételként. Furcsa volt - mert nálunk nem szokás -, hogy hidegen tálalták. Kérhettünk volna hozzá vaníliamártást, viszont fahéjjal sajnos nem tudtak szolgálni. Maradt a porcukrozás.
Az éttermi/étkezési procedúrából kiemelkedett a kiszolgáló hölgy kedvessége. Hagyta, hogy nyugodtan válasszanak a kicsik, elmondta, mi az amire ráböktek.
Mivel viszonylag korán érkeztünk az asztalok tisztának tűntek, kíváncsi lennék a du. 2 órás állapotokra. Viszont az étterem részére biztosított tálcamennyiség nálunk elfogyott, hiszen tudják a kedves olvasók, a sok azonos helyen lévő étterem ugyanolyat használ, hogy a fogyasztás után ne kelljen válogatni őket. Az eljövetelünkig nem kaptak új adagot, így a vásárlók tálca nélkül vitték műanyagország műanyag tányérjait és evőeszközeit az asztalokhoz.
Összességében a junkfoodnál valamivel jobbat kaphat az éhes száj betömésére az ember, de szeretném megérni, hogy legalább a frissensült a nevéhez méltó lenne.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Ízek Háza - Campona további értékelései

2023.04.19a párjával
Átlagos
Campona- üzletközpont.. Ebédidő, hétköznap. . Az éttermi részen végig nézve a kirakatban lévő ételeket- ezt választottuk. Friss gusztusos kínálat - frissen sültek, saláták hús félek vannak a pultban. . A reklám felírásnál - gyümölcselves is szerepel ezt kértünk volna.. Ez nincs- volt egy kissé...
2022.05.30kollégákkal
Szörnyű
Mogorva kiszolgálás, magas ár, kicsi adagok. Röviden ennyit tudnék mondani a a helyről. Többször ettem már ott vacsorát, és mindig azt tapasztaltam hogy flegma kedvetlen a kiszolgálás, és a Szedő kanalat még jó párszor meg is rázza a hölgy mielőtt a tányérunkra helyezi Az igen csekély mennyiségű...
2017.07.26gyerekekkel
Átlagos
A Camponában a gyerekek legtöbbször a "Mekibe" vágynak, most arról sikerült őket lebeszélni (2 nappal előtte nem sikerült...), így a Campona többi vendéglátó egysége közül választottunk a gyorséttermes félkörben. A pultba kitett, előre elkészített, lesütött fogások közül megtetszett nekik a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
56.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval