Hogy hol iszol egy kávét vagy bármit a Várkert Bazár és a Clark Ádám tér között, azért arra kínálkozik pár lehetőség, mi ezt a Leon hotelt választottuk, mert hívogatóan kényelmesnek látszott, meg hát egy kávézó azért mégis csak egy nyilvános hely.
Nem érzékelem pontosan a kávézó és a hotel viszonyát, nem akarok belebonyolódni a Leon vagy Jade kérdésbe, a nagy előcsarnok szabadon közlekedhető bárkinek, így aztán letelepedtünk és kértünk egy presszó kávét meg egy lattét. Ez így összesen, szervizdíjjal együtt 3450 forint, a lány mondta, hogy ne is törjem a fejem borravalón, ez így pont elég nekik, ahogy van. Viszont így, mint fizető vendég már jogot éreztem ahhoz, hogy elmenjek a mellékhelyiségbe, és növeljem a komfortérzésemet. Abszolút jó hely, bárkinek szívesen ajánlom.