Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Japán omlett

Japan Okonomiyaki Kincsán BudapestJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest a térképen

2019. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. október 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Japánban népszerű, de Európában kevéssé ismert street food lelőhely a Ráday utcában egy kis bisztróban. Az okonomiyaki egy omlettféle, alapja vaslapon sütött tojás és liszt, amelyből itt 4 félét készítenek. Rábökéses alapon a "Kansai" fantázianévre hallgatót választottam, amelyben hús (sonkaszelet), paradicsom (+300 Ft), hagyma található, pluszban lehet rá kérni rukkolát, a tetején okonomi-szósz van, ami sötétbarna, zelleres, szójás sós ízű. Pluszban még majonézt is szoktak rányomni, ami elég bizarr összeállítás. Hús helyett készítenek tofus változatot is. (1400-1600 Ft). Ha úgy vesszük, ez egy átlagos ebéd ára, ez pedig egy elég tartalmas egytálétel, viszont, ha az összetevőket nézzük, valamint az elkészítés pofonegyszerűségét, akkor azért mégsem annyira kedvező az ár-érték arány.
Mivel a rendelést követően frissen készítik a sütőlapon az ételeket, közben még lehet egyeztetni a fiatal japán séf-fiúval, hogy mit szeretnénk. Az idősebb japán séf - a főnök szemre - kezeli a kasszát.
Nagyon tiszteletteljesek, udvariasak voltak, megköszönték, hogy náluk ettünk.
Helyben a benti részben van 3 db 2-2 személyes bárasztal a falra erősítve, valamint a kinti részben az utcán még pár kiülős asztalka.
Árusítanak 2 féle üveges japán sört, valamint fura módon Unicumot is.
Feltűnően tiszta a hely.
Fizetés csak készpénzzel volt lehetséges.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Japan Okonomiyaki Kincsán Budapest - Külső képJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - BelsőJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - BelsőJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - Étel/italJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - BelsőJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - BelsőJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - BelsőJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - Étlap/itallapJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - BelsőJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - Étel/italJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - BelsőJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - BelsőJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - BelsőJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - Étlap/itallapJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - BelsőJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - BelsőJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - BelsőJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - Étlap/itallapJapan Okonomiyaki Kincsán Budapest - Étlap/itallap

Japan Okonomiyaki Kincsán további értékelései

2019.12.20egyedül
Az Okonomiyaki mibenlétéről az előttem járó kolleganő részletesen szólt, nem írom le újra mindazt. Tapasztalataim hasonlóak. Kedves a japán specialitást frissen, forró vaslapon elkészítő srác is, meg a főnöke is. Utóbbi pár szót tud magyarul. De csak párat. 1780 volt az a „modern”...
Népszerű szállások a környéken
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
75.076 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
BL Garden Panzió Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.12.21-ig
BL Garden Panzió Balatonlelle
24.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel