Jardinette Kertvendéglő Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Jardinette Kertvendéglő Budapest egy többgenerációs családi vállalkozás, amely a XII. kerületben, a Németvölgyi út közelében található kerthelyiséggel és elegáns belső térrel kínál megjelenést. A kerthelyiség buja növényzet és vadgesztenyefák árnyékában nyújt romantikus, nyugodt környezetet. A belső tér tágas, a berendezés egyszerre meghitt és elegáns, így mindkét részén kényelmes étkezési élmény biztosított.
A konyha helyi és szezonális alapanyagokat használ, a francia gasztronómia elemeit magyar hagyományokkal ötvözi. A menüben többféle fogás található, például kacsamáj terrine és boeuf bourguignon kiemelkedő ízvilággal prezentálva. A bor- és italválaszték gondosan összeállított, a borlapról kedvező párosításokat is ki lehet próbálni. Élőzene pezsgő hangulatot teremt, a zenével kiegészülő esték hozzájárulnak az étkezés összképéhez. A kiszolgálás udvarias és figyelmes, a személyzet igyekszik a vendégek igényeire reagálni és tanácsokat adni. A desszertek és desszert-ötletek egységesen magas színvonalúak, az ételek ízletesek és a tálalás esztétikus. A kert és a terasz hangulata, a természetközeli környezet és a gondosan megtervezett részletek jellemzik a helyet. Összegzésként a Jardinette Kertvendéglő Budapest a kerthelyiség, a minőségi alapanyagok és a magas színvonalú kiszolgálás által kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújt.
Francia kerti hangulatot idéző kis vendéglőről beszélünk. Az egyik legjobb étterem a 12. kerület szívében. Többféle ételkülönlegesség található meg itt és megfelelő a választék a bor szerelmeseinek is. Kacsa és sütőtök krémleves volt a választásom, mindkettővel elégedett voltam, és alig bírtam megenni az adagomat. Az étlapon is visszatükröződik a francia konyha.