bbaksa étterem értékelései

Értékelései
5
6
14
20
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bbaksa értékeléseit!

Olvasd el bbaksa étterem értékeléseit!

2013. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2013. április 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Non-stop nyitvatartású palacsintázó a batyi téren. Sós és édes palacsinták különböző kombinációi kaphatóak, emellett leves, kávé. Népszerű gyorsétterem, a pultnál két lány szolgál ki, előttük szinte mindig kígyózó sor áll. A földszinten is és az emeleten is le lehet ülni, viszont a fenti emeletre csigalépcső vezet, ahová a feljutáskor kezünben a tálcával nagyon figyelni kell.
Megosztom
gyulai hamburger -

Hamburger Bár Gyula

2012. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 19.
Wellness hétvégén jártunk Gyulán, s a helyiek ajánlották a hamburgerezőt, mely országszerte híres. Gyorsétterem, hangulatában, stílusában félig a mcDonald's-ot idézi, felül a leülős résznél viszont modern, színes falak. Ilyen jó hamburgert még sehol sem ettem. A választék is sokrétű, fel sem lehet sorolni, mennyi módon készítik el, s töltik meg a hamburgereket.
Megosztom
2012. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 19.
Klasszikus magyaros étteremről beszélünk, cigányzenével. Az ételek is a magyaros ízvilágot hozzák vissza. Az étterem hatalmas alapterületen van, több teremben is találhatók asztalok. Változatos az ételkínálat. A felszolgálás kifogástalan, ahány fős az asztaltársaság annyi pincér hozza ki az ételt.
Megosztom
2013. áprilisban járt itt
Értékelt: 2013. április 19.
AZ étterem Budán a felső rakparton helyezkedik el, nyáron teraszhelyiséggel működik, így kilátás nyílik a parlamentre. Az étlap dizájnos, mintha egy régi újságból olvasnánk ki az ételeket. Az étterem stílusában és hangulatában a matrózi életet, s a hajók berendezését adja vissza. Az ételek íze megfelelő, viszont a választék lehetne szélesebb körű.
Megosztom
2012. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem az aréna plázában található, így rengetegen vannak hétvégén, asztalt is nehezen találni. AZ asztalok nem csak a fő helyen találhatóak maga az étteremben, hanem oldalt is ahol az egyéb vásárlók elhaladnak. A pincérek ezekről az asztalokról elfelejtkeznek, s így sokat kell várni, mire felveszik a rendelést, vagy kihozzák a számlát.
Megosztom
2013. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 19.
Az étterem a mammut 2ben helyezkedik el. Mivel egy bevásárlóközpontban található, mindig zsúfolásig tele van. AZ étlapon változatos kínálat található, viszont nem az olcsó éttermek közé tartozik. A kiszolgálással nincs probléma, a pincérek fel vannak készülve a teltházra, pörgetik a rendeléseket, s viszonylag gyorsan hozzák az ételeket is.
Megosztom
Baráti összejövetel -

Menza Étterem & Kávézó Budapest

2013. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A név félrevezető, nem egy gyorskiszolgáló vendéglőről van szó. A Liszt Ferenc tér egyik legforgalmasabb étterme. Ha nem akar sokat várakozni az ember, akkor érdemes előre asztalt foglalni. A törzsvendégeket megbecsülik. Az ételeket gyorsan kihozzák, nem kell órákat várni. Az étlap megfelelő időközönként megújul. Az ételek ízletesek, megfelelő az adag is.
Megosztom
vacsora rock koncert mellett -

A38 Étterem Budapest

2012. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem a hajós események mellett helyezkedik el. Hátránya, hogy a rock koncertre érkező ittas fiatalokkal is szembetalálkozol a mosdóban, ami a hely hangulatát és a komfort érzetet rontja. Az étel ízre megfelelő, de kicsi adag, előétellel és főétellel együtt sem biztos, hogy jól lakik az ember. A kiszolgálással nem volt probléma, a személyzet megfelelően végzi a dolgát.
Megosztom
Francia kisvendéglő -

Jardinette Kertvendéglő Budapest

2012. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 14.
Francia kerti hangulatot idéző kis vendéglőről beszélünk. Az egyik legjobb étterem a 12. kerület szívében. Többféle ételkülönlegesség található meg itt és megfelelő a választék a bor szerelmeseinek is. Kacsa és sütőtök krémleves volt a választásom, mindkettővel elégedett voltam, és alig bírtam megenni az adagomat. Az étlapon is visszatükröződik a francia konyha.
Megosztom
Hal minden mennyiségben -

Horgásztanya Vendéglő Budapest

2013. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2013. április 14.
Visszatérő vendégnek számítok az étteremben, sokszor megfordultam már itt, mert elégedett vagyok. Az egyik legjobb hely, ha halászlevet akarunk lenni. Az ételek túlnyomó többsége is halból készül. Különböző halakból lehet halászlét választani, akár csuporban, akár bográcsban, akár belsőséggel, akár anélkül. A rétesük is jól esik az halászlé után.
Megosztom
2 oldalon / 14 találat


TérképX