Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A Kárpát medence egyik legjobb sörözője.

Jégkert - Budai Sörkert BudapestJégkert - Budai Sörkert Budapest a térképen

Kiváló 2023. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. január 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Jégkert egész évben működő, hosszabb időre visszatekintő vendéglátó egység, melynek fő profilját négy esztendeje a csúcsminőségű magyar sörök jelentik. A kerthelységet a jégpálya helyén rendezik be nyáridőben. Ilyenkor is megmarad a multifunkcionalitás a sörözés és étkezés mellett, lehet asztali teniszezni, biliárdozni, csocsózni, darts-ozni és tekézni. Bizonyára sokak számára vonzó, hogy 12 óriástévét működtetnek, jómagam nem szeretem étteremben, sörözőben a képernyőket.
A Jégkert rekordtartó a sörcsapok számában. Bár hadd szögezzem le, nem a sörcsapok száma a lényeg, hanem, hogy mi folyik rajta.
Mind a 36 csapon kiemelkedő minőségű magyar sör folyik.
Érdemes Jégkert-törzskártyát váltani, ami ingyenes, csak egy regisztrációs ívet kell hozzá kitölteni, cserébe minden látogatás alkalmával az első sört féláron kapjuk. Annyi megszorítás van, hogy egy törzskártyatulajdonos ajánlása kell a csatlakozáshoz.
Más sörkertekkel ellentétben itt éttermi szintű az ételválaszték. A két tucatnyi fogáshoz hozzáadódik további 12-13 tétel a séfajánlatból, valamint kétféle kedvező árú ebédmenü is. Kínálnak többek között bográcsgulyást, libamájpástétomot, rántott kecskesajtgolyót, roston sült grillkolbászt, harcsatepertőt, kacsacombot, burritokat, burgereket és rántott denevérhúst.
Tavaly öt alkalommal jártunk itt, a Budai Gourmet után is betértünk, igencsak jóllakva, így csak kíváncsiságból sandítottam időről időre a közel eső tálalópult felé, többnyire miccset láttam ott, minden jel szerint ez a legnépszerűbb ételeik egyike.
Jómagam csirkeszárnyakat ettem pár éve a náluk, kissé túlsültek, de élvezhetőek maradtak, a hamburgert több ízben is kóstoltam, legutóbb 2022 februárban, akkor értelemszerűen a belső térben, hiszen még javában tartott a korcsolyaszezon. Jobban szeretem, ha roséra sütik a húst, de így is a jó kategóriába sorolnám a burgereiket. Ősszel egy alkalommal még a teraszon kipróbáltam a haltepertőt, remek volt. Legutóbb idén jártam náluk, úgy egy hete.
Vélhetően nemcsak számomra jelenti itt a legnagyobb vonzerőt a sörkóstoló, rajta tartják kezüket a magyar minőségi sörfőzés ütőerén, amit az is elárul, hogy a nemrégiben került csapra az ötszázadik sör, a Fehér Nyúllal együttműködésben készült IPA, mely Jégkert 500 néven csapon és dobozban kapható.
Legutóbb kipróbáltam a sörlottót, a négy mintából kettőt sikerült eltalálni, így kaptam egy pohár sört ajándékba.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (37)
Jégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - EgyébJégkert - Budai Sörkert Budapest - Egyéb

Jégkert - Budai Sörkert további értékelései

2022.04.11egyedül
Gyenge
Én kb. egy éve jártam ott utoljára, akkor úgy döntöttem, hogy nem megyek oda többet. Sima hétköznap mentem oda, alig volt vendég. Menüt ettem, és a leveshez kértem egy kis tejfölt, amit ki is hoztak. A fizetéskor megdöbbenéssel szembesültem azzal, hogy egy kis kanál tejfölért 450 Ft-t...
2020.03.10kollégákkal
Kiváló
Jó hangulatban ebédelünk itt a kollégákkal. Mindig remek ételek vannak és a kiszolgálás is gyors. A felszolgálók mindig kíváncsiak, hogy elégedettek voltunk-e. Nem véletlenül van mindig sok vendég ebédidőben. Szinte várjuk, hogy milyen finomságokat kínálnak a következő hétre, amelyről hírlevelet...
2019.11.03a párjával
Kiváló
Az őszi Étterem Héten esett rá a választásunk. Sok jónak ígérkező ajánlat közül találtuk a legjobbnak, de még így is felül múlta a várakozásunkat. Kellemes környezet, parádés fogások, gyönyörű tálalás, kedves kiszolgálás, mindez 3990 Ft/fő áron. A párom összeállítása: Kamillás...
Népszerű szállások a környéken
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.07.01-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
91.620 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kristály Imperial Hotel Tata - Kristály wellness
Kristály wellness
2024.12.25-ig
Kristály Imperial Hotel Tata
105.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Golden Ball Club Hotel Győr - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.01-ig
Golden Ball Club Hotel Győr
108.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval