Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étteremhét 2018.

Jerney Italian Bistro BudapestJerney Italian Bistro Budapest a térképen

Kiváló 2018. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. november 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Étteremhét keretében ebédeltem itt, a fix ár ilyenkor: 3 fogásos menü 3300 Ft-ért, szervizdíjjal együtt. A Jerney sokéves múltra tekint vissza a Duna-korzón, a Vigadó és a menő Dunaparti szállodák sorában. A terasz közvetlenül a Korzón, a Dunára néz. Már az érkezéskor kitűnt, hogy a személyzet minden tagja mennyire udvarias, kedves, úgy éreztem, mintha tényleg személyesen RÁM vártak volna, őszintén örültek nekem, és a teraszon egy nagyon klassz asztalt foglaltak le, pedig pontosan tudták, hogy nem rajtam fogják magukat betegre keresni. Az ilyen Étteremheti akciók általában ráfizetésesek az éttermek többsége számára, viszont lehetőség arra, hogy a hazai nagyközönség is jobban megismerje és megkedvelje őket, hiszen itt a Duna-korzón az éttermek többségébe nem magyarok, hanem a külföldiek járnak.
A belső tér nagyon kellemes, igazi olasz hangulat, mintha egy csinos toszkán villában járnánk. A személyzet az egész ottlétem alatt mosolygós, figyelmes volt, a konyha gyorsan és megbízhatóan dolgozik. Az étlapon főleg, de nem kizárólag olasz ételek szerepelnek (a turisták miatt vannak magyar slágerfogások is), többféle pizza és tészta, de én ezúttal a tengeri - halas vonalra eveztem.
Anconai halleves, sok rákkal, kagylóval, hallal, tintahal karikával dúsan megpakolva, citromos, kellemesen pikáns, kicsit csípős hallé. Erős kezdés. A főételek közül grillezett sügért választottam paradicsomos gnocchival. 1 átlagos - nem nagy, elég vékony - szelet hal, vajpuha a húsa, nem túl karakteres, a gnocchi viszont elegendő teltséget hozott, a bazsalikomos-fűszeres szósz nagyon ízletes volt. A desszert csokiszuflé vaníliafagylalttal és tejszínhabbal szintén kiadós, tömény. Ha a főétel több lett volna, akkor a desszertre már nem maradt volna semmi hely a gyomromban, de így is úgy éreztem, hogy pukkadásig teltem, bár a levest sem ettem meg teljesen. Szóval a 3 fogás így nagyon kiadós volt számomra. Ha nem is volt minden hibátlan, de összességében finom, érdekes, kreatív, nem a megszokott, ezerszer kóstolt fogások.
Váratlan meglepetésként még egy pohár Prosecco is járt ajándékba, sőt most ahogy nézem utólag a részletes számlát, a NaturAqua ásványvizet sem számolták fel, pedig az ital nincs benne a menüárban.
Számomra abszolút pozitív élmény volt a Jerney, az Étteremhét egyik legjobb választása.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (28)
Jerney Italian Bistro Budapest - Étel/italJerney Italian Bistro Budapest - Étlap/itallapJerney Italian Bistro Budapest - BelsőJerney Italian Bistro Budapest - BelsőJerney Italian Bistro Budapest - BelsőJerney Italian Bistro Budapest - BelsőJerney Italian Bistro Budapest - Külső képJerney Italian Bistro Budapest - BelsőJerney Italian Bistro Budapest - Étel/italJerney Italian Bistro Budapest - Étel/italJerney Italian Bistro Budapest - Étel/italJerney Italian Bistro Budapest - Étel/italJerney Italian Bistro Budapest - MosdóJerney Italian Bistro Budapest - BelsőJerney Italian Bistro Budapest - BelsőJerney Italian Bistro Budapest - Étel/italJerney Italian Bistro Budapest - BelsőJerney Italian Bistro Budapest - Külső képJerney Italian Bistro Budapest - BelsőJerney Italian Bistro Budapest - Külső képJerney Italian Bistro Budapest - Külső képJerney Italian Bistro Budapest - Külső képJerney Italian Bistro Budapest - Külső képJerney Italian Bistro Budapest - Külső képJerney Italian Bistro Budapest - Külső képJerney Italian Bistro Budapest - Külső képJerney Italian Bistro Budapest - Külső képJerney Italian Bistro Budapest - Belső

Jerney Italian Bistro további értékelései

2022.11.28családjával
Kiváló
Szuper hely, remek olasz ételek, kiváló borokkal és feledhetetlen panoráma! Ajánlom mindenkinek, aki egy hangulatos olasz éttermet keres a Duna partján.
2017.07.02a párjával
Szörnyű
Csak a fogadtatásról tudok írni. A teraszrészre szerettünk volna kiülni, alig voltak. A Duna-parthoz legközelebbi asztalhoz ültünk le, azonnal jött egy fiatal pincér, ha csak ketten vagyunk, üljünk beljebb ( ahol többen is dohányoztak). Mondtuk, mi direkt a kilátás, nézegetés miatt ülnénk oda, de...
Népszerű szállások a környéken
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.29-ig
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz
43.236 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval