Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Amerika és Mexikó a budai oldalon

Johnny's Bistro Buda BudapestJohnny's Bistro Buda Budapest a térképen

2019. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. január 2.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amerikai típusú burgerező Budán, a 12. kerület zöldövezeti részén.
Budapesten ez az egy egységük működik, de Diósdon és Veszprémben is van 1-1 hasonló stílusú éttermük szintén Johnny néven.
A beltér fiatalos, színes, maga az étterem rész, amely a fél-szuterénben található, nem túl nagy, azonban van egy beüvegezett verandájuk is a bejárattól balra, amely további ülőhelyeket biztosít. Nyáron, tavasszal klassz dolog lehet ez a veranda, de télen - dacára a takaróknak és a melegítő alkalmatosságoknak - baromi hideg. A szomszédos asztalnál ülő fiatal páros hölgytagja valósággal vacogott, dzsekiben.
Nekem annyiból szerencsém volt, hogy elég közel a melegítő mellé tudtam helyezkedni, de az ablak alatt valóban nagyon hideg volt, nincsenek az ablakok egyáltalán leszigetelve. Ez a fagyos hangulat eléggé erős ellentmondásban állt a falon lévő színes szörfdeszkákkal, egyéb, a nyarat idéző feliratokkal.
Az étlap gerincét a burgerek adják, valamint mexikói ételeket is (tortilla leves, Jalapeno, fajita, nachos, guacamole, quesadilla, burrito, enchilada) kínálnak. 15 féle házi burgert kínálnak, 150 g-os 100%-os marhahús pogácsával 1290-3290 Ft között. Ez utóbbi legdrágább burgerük Tower, azaz torony névre hallgat és 4 db húspogácsa van benne, egyebek mellett.
Szintén extra a Juicgy Lucy névre hallgató cheddar sajttal töltött 300 g-os húspogácsa, amelyet lehet egyedileg kérni a burgerbe, nagyevők előnyben!
15-18 óra között 1-et fizet 2-t kap koktél akciójuk van. Hatalmas limonádét ihatunk (1,2 l- 1390 Ft-ért), ez igazán amerikai mennyiség.
A milk shake-ek nagy közönségkedvencek, ezek is hatalmas adagok és mindenfélével feldíszítve hozzák.
A desszertek között sajttorta, brownie, nutellás burrito, churros, amerikai palacsinta szerepelnek, itt is amerikai és mexikói édességekkel találkozhatunk (1090 Ft + extrák / öntetek).
Az étterem kedvencei között szereplő strips-et, azaz kukoricabundás csirkefalatokat kértem csónakburgonyával, colewlas salátával, ées chili szósszal (2390 Ft). Elég sokat kellett várni az ételre, ennek oka leginkább az volt, hogy a konyha nem könnyen birkózott meg a teltházzal, de az étel jól készült, kiadós, nagy adag volt. A bunda valóban ropogós. Nekem a szósz nem jött be, az jellegtelen kínai édes-csípős ízű volt.
Ittam még egy gyömbéres-citromos teát mézzel (450 Ft).
Leginkább családi étteremnek mondanám, ahol mindenki jóllakhat, tényleg senki sem marad éhes itt. Asztalfoglalás mindenképpen ajánlott hétvégén és esténként.
Személyzet alapvetően barátságos, de leterhelt, emiatt rohanós, kevéssé figyelmes a csapat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (20)
Johnny's Bistro Buda Budapest - MosdóJohnny's Bistro Buda Budapest - EgyébJohnny's Bistro Buda Budapest - MosdóJohnny's Bistro Buda Budapest - Étel/italJohnny's Bistro Buda Budapest - Étel/italJohnny's Bistro Buda Budapest - Étel/italJohnny's Bistro Buda Budapest - Étel/italJohnny's Bistro Buda Budapest - Étel/italJohnny's Bistro Buda Budapest - BelsőJohnny's Bistro Buda Budapest - BelsőJohnny's Bistro Buda Budapest - Étlap/itallapJohnny's Bistro Buda Budapest - BelsőJohnny's Bistro Buda Budapest - Étlap/itallapJohnny's Bistro Buda Budapest - Étlap/itallapJohnny's Bistro Buda Budapest - Étlap/itallapJohnny's Bistro Buda Budapest - Étlap/itallapJohnny's Bistro Buda Budapest - Étlap/itallapJohnny's Bistro Buda Budapest - Étlap/itallapJohnny's Bistro Buda Budapest - Külső képJohnny's Bistro Buda Budapest - Külső kép

Johnny's Bistro Buda további értékelései

2022.08.06a párjával
Átlagos
20 percet vártunk az étlapra, a desszertre és a fizetésre 30 percet. Izomláz van a karomban attl, hogy integetni kellett a rendelésfelvételhez. A kaja j volt, ízlett.
2020.06.27családjával
Kiváló
Egy év eltelt, újabb családi ünneplésre került sor, és hova menne az ember fia, ha egyszer valahol jól érezte magát. Sokan voltunk, így természetesen jó előre asztalt is foglaltunk. Az ételek mind kiválóak voltak, a kiszolgálás aránylag időben megtörtént, a pincér figyelmes, az árak...
2019.02.02a párjával
Kiváló
Célzottan valamilyen mexikói ételt szerettünk volna enni. Nem volt foglalásunk, de tudtak helyet biztosítani a hétvégi csúcsidő (ebédidő) ellenére is. Kint ültünk a teraszon, ahol fűtőtestek (gombák) biztosították, hogy február ellenére sem fáztunk. Hamar jött a pincérnő és nem sokkal később az...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.12.28-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval