Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kabin konyha nélkül

Kabin BudapestKabin Budapest a térképen

2023. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. október 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Népszerű szabadtéri bisztró a Népszigeten, van csokorban egy pár hasonszőrű hely közöttük, azt nem tudnám megmondani, hogy közülük a Kabin miben egyedi, miben kiemelkedő. Viszont itt volt a személyzet a legbarátságosabb. A konyha viszont értékelhetetlen, lévén közölték, hogy jelenleg nincs konyhájuk, ételt nem tudnak adni. Az nem volt egyértelmű, hogy megfelelő személyzet, vagy pedig alapanyagok hiányában, esetleg technikai probléma miatt alakult-e ez így. Egyébként a rövid bisztrós étlapon burgerek, nachos, Debreceni kolbász, brownie szerepel, valamint többféle vega ill. vegán étel is.
A rendelés és fizetés a pultnál történik, folyamatosan állt a sorban 3-4-5 ember, de haladt is tempósan.
A 7 féle csapolt sör az ultrakommersz Borsdodi Világostól indul, Borsodi IPA, Staropramen, Hoegaarden, HÜS Light Lager, Rüdler Grapefruit Radler (csökkentett alkohol tartalommal), MÜGGY Cherry Ale-lel bezárólag. Árban nyilván a Borsodi volt a legolcsóbb, 650 Ft a korsó, olyan is. A ház borát a móri Paulus Pincészet adja, fehér és rozé cuvééjük decije 550 Ft. A 4 centes Jagermeister 1200 Ft-ért közepes árfekvést jelez.
A magaspartról lépcsőn lehet lejutni a Duna-partra, itt szétszórtan találhatóak az asztalok, székek, vannak közelebb a Kabin épületéhez (telepített pavilon), illetve a Duna-partnál is, egészen a hídlábig.
Népszerű naplemente nézegető hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (12)
Kabin Budapest - Külső képKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - Étlap/itallapKabin Budapest - Külső képKabin Budapest - BelsőKabin Budapest - BelsőKabin Budapest - BelsőKabin Budapest - BelsőKabin Budapest - Külső kép

Kabin további értékelései

2022.08.11a párjával
Kiváló
Nagyon hangulatos hely a kikapcsolódáshoz a nyári estéken. Finom ételek és italok, amit re-pohárban adnak. Kutyásoknak és kutyabolondoknak pedig a Földi paradicsom. :)
Népszerű szállások a környéken
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
29.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.03.03-ig
Hotel Laroba Alsóörs
44.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval