Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az első okosétterem...?

Kajahu Food Together BudapestKajahu Food Together Budapest a térképen

2016. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha lehet forradalmasítani egy éttermet, akkor a Kajahu bizony ezt meglépte. Fő alapanyagát, a minőségi szürkemarhát hirdeti már a logója is, de kaphatók mexikói és olaszos ételek is.
Csak egy villámlátogatást tettünk egy itt rendezett esemény miatt.
A hely kialakítása nagyon igényes, tágas minimál, egy kis vidékies karámhangulattal megfűszerezve. Például a mosdókagylók gyakorlatilag állat itatók, ami vicces elem.
Az asztalokba monitor van építve és alatta egy érintőpadon navigálva tudunk rendelést leadni, így a pincérrel való kommunikáció csak a fizetéskorra korlátozódik. Mi először kitartóan simogattuk az üveglapot, mivel nem jött oda pincér, hogy felvilágosítson a "hogyan"-ról :)
Számomra a funkció, hogy tudok chat-elni a másik asztaltársammal abszolút nem szimpatikus. Épp elég egymással nem beszélő, kijelzőbámuló droid van a világban, egy közös étkezés szóljon a valós kommunikációról.
Mi csak egy-egy desszertet ettünk, mert rohanásban voltunk. Egy sajttortát és egy házi spotszeletet. A sajttorta egyszerűen nem volt finom. Egy tömörített háztartási keksz alap, rajta egy tejszínes mascarpone krém és erdei gyümölcs öntet. A felénél már fojtós volt és tömény.
A házi sportszelet szintén egy vaskos kakaós háztartási keksztömb volt, némi csokiöntettel, ez sem nyerte el tetszésünket.
750 Ft-ért csalódás volt mindkettő.
Ezek mellé már csak vizet tudtunk inni, hogy föllélegezhessünk.
Az étteremben kialakított piactér nagyon jó ötlet, sok olyan alapanyag megvásárolható, amit nem kapni bárhol.
Külön babakocsi "parkolóhelyek" vannak fölfestve a picikkel érkező családoknak ami nagyon ötletes és aranyos dolog.
Abszolút egyedi étterem ez, és nem szeretném, hogy csak a desszertek alapján legyen véleményem róla, így egy újabb esélyt mindenképpen adunk neki egy rendes vacsora keretében.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló

Kajahu Food Together további értékelései

2020.02.24barátokkal
Szörnyű
Mindenki dicsérte a helyet, de én voltam az a vendég akinek meleg, szobahőmérsékletű Aperol Spritz-t szolgáltak fel, jég nélkül, majd a hamburgerhez rendelt sültkrumpli egy hideg maradék volt, melyet visszaküldettem, és 1 perc múlva megkaptam ugyan azt az adagot melegen. Puha, sótlan sültkrumpli,...
2019.12.30gyerekekkel
Átlagos
Hirtelen ötlet volt, hogy itt ebédeljünk. A rendelés picit döcögős az érintőképernyők miatt, de azért csak sikerült mindannyiunknak rendelni. Az ételek átlagosak voltak, mennyiségre nem hatalmas adagok. A kiszolgálás emberi részén azért még bőven van mit javítani: mielőtt valaki elől el szeretnék...
2019.04.07családjával
Kiváló
Nagyon kiváncsi voltam már erre a modern technikára épült vendéglátó helyre. Ma végre elmentünk, de az árak miatt csak nasiztunk. Érdekes, de egyben gyors volt a számitógépes rendelés. A hely belülről szinte robotszerűen hatott. A desszert finom volt, de a burger az árához képest kisebb volt,...
Népszerű szállások a környéken
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.10.14-ig
Sungarden Hotel Siófok
84.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Xavin Harkány - Pihentető wellness napok
Pihentető wellness napok
2024.06.10-ig
Hotel Xavin Harkány
89.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval