Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Kakas Presszó - Deák Ferenc tér Budapest értékelése
1732. helyezett a 4472 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
7 szállásértékelés 41 városban járt
110 étteremértékelés 68 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Hangos Kakas

2020. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 16.
Tényleg semmi egyéb cél nem volt, mint baráti körben néhány sör elfogyasztása, és hangulatos beszélgetés. A hely kiválasztása kompromisszum, mert hárman a város három részéről érkezve, a hazautat is belekalkulálva egy mértani középen lévő söröző volt a cél. A közlekedése jó, sőt nemigen van jobb a Deák térnél. Gondolom a Covid miatt az utca felé majdnem teljesen nyitott, így jár a levegő. Ami néha jó, néha kevésbé.
A csapok feliratai szerint öbbféle sör van, mi a Pilsner Urquelle-nél maradtunk. Kártyával fizetés lehetséges, a hölgyek a rendelés felvétele után a korsókat az asztalhoz hozták.
Sajna a beszélgetés rész volt a legnehezebb, mert több tévé megy hang nélkül, a zene hangos, az utca is. És a kinn helyet foglaló vendégek egy része is. És az azokat kézikocsin húzott boombox-szal szórakoztató járókelő is.
Az asztalok, padok eshetőleges magasságúek, a mosdó elvileg kóddal nyílik (számlát nem eldobni!), és nem is különösebben tiszta. Jégkockával feltöltött piszoár, de működik a habos szappanadagoló, és van a pultra kitéve kézfertőtlenítő.
A sör valószínűleg valami gyengébb 10 fokos, vagy ilyesmi (cseh módon mérve), de nem rossz. Érdekes, hogy a hőmérséklete sem volt egyenletes. Volt korsó, ami langyosabban landol az eléggé ragacsos asztalon.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat: Gyenge
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság: Gyenge

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Tom180 felhasználót?    Igen

Cím
1075 Budapest
Károly körút 23.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. július 21.
Ma hajnal 3kor néhány ismerősömmel betértünk ide. Volt nálunk egy bontott chips és 1 doboz sör amit leraktunk egy asztalra, de ennek ellenére fogyasztani mentünk be. Rajtunk kívül nem volt már más a helységben. A pultosok nem szóltak, hogy azokat nem hozhatjuk be és tábla sem jelezte ezt. A...