Barbara-2: Kellemes vacsora teknősök lakta kerti tó mellett - Kakas Étterem Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Kakas Étterem Budapest értékelése
8. helyezett a 3955 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
2 szállásértékelés 6 városban járt
28 étteremértékelés 22 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Kellemes vacsora teknősök lakta kerti tó mellett

2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családi vacsorára tértünk be legutóbb, az ételekben és szép környezetben ezúttal sem csalódtunk. Nem a legolcsóbb étterem, de bőséges és szerintem fantáziadús a választék, és követi a modern étkezési kultúrát. Vega és paleo fogások is vannak, ezért fiataloknak és a tudatos táplálkozás híveinek is jó választás lehet.
A belső tér igényesen kialakított, kellemes hangulatú. A kerthelyiség egy helyes kis tóval, és teknősökkel nagyon tetszetős, sok kisgyerekes család is jár ide ahogy láttam.
Ami nem tetszett az a pincérek hangneme. Némelyik felszolgáló megjegyzései mögött volt azért némi él, illetve értetlenkedés, ami nem túl jó üzletpolitika, mert így vendégeket veszíthetnek. Ha az ember rossz érzéssel távozik, akkor kevésbé szívesen jön újra, vagy szervez ide csoportos vacsorákat. Persze lehet hogy csak egy-két alkalmazottról van szó, és pont kifogtuk.
Egyébként a felszolgálás gyorsaságával nem volt probléma, és mindig odafigyeltek hogy hozhatnak-e még italt stb. Ezért összességében elmondható, hogy valóban a környék egyik legjobb étterme.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Barbara-2 felhasználót?    Igen

Kakas Étterem Budapest
Cím
1184 Budapest
József u. 55.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. december 29.
Családi ünnepek alkalmával,de időnként kettesben is meglátogatjuk az éttermet.Változatos állandóan változó az étlap. Ugyanakkor, arra is figyelnek, hogy a nagy kedvencek megmaradjanak. Az adagok bőségesek és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. A húsok jól sütöttek, az ételek nagyon jó...

2018. december 23.
Sokaktól hallottam,hogy kiemelkedő a hely, nagy nehezen sikerült is helyet foglalni. Az ételek finomak de nem kiemelkedőek, a Gundel palacsinta rettentően rumos, a rostélyos véres volt belül, meg sem kérdezték mennyire átsütve szeretnénk. Sajnos a helynek nincs hangulata, a pincérek udvariasak,...

2018. november 25.
Talán 10 éve is van annak, hogy utoljára az étteremben jártunk. Itt volt az ideje, hogy újra ellátogassunk hozzájuk. Annak idején nagyon felkapott hely volt és most is sok jót hallani róluk. Az, hogy ilyen sok idő eltelt az utolsó látogatásunk óta nem véletlen. Mi akkor sem voltunk elájulva....