Kakas Étterem Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Kakas Étterem Budapest régóta ismert a hagyományos magyar konyha iránti elkötelezettségéről és a családi események kedvelt helyszínéről. A belső tér és a kerthelyiség közös atmoszférája igényesen kialakított, a kertben tavacskával és teknősökkel is várja a vendégeket. A személyzetre általában jellemző a gyors, figyelmes kiszolgálás és a vendégek igényeinek rugalmas kielégítése.
Az ételkínálat változatos, a hagyományos fogások mellett szezonális különlegességek is felbukkannak, így mindig akad valami új íz élmény. A tálalás során nagy adagokat és kiadós ízeket tapasztalhatnak a vendégek, és a desszertek között többek szerint kiemelkedő választék található. A kerthelyiség és környezete családbarát megoldásokat kínál, a tó mellett etetőhelyek és állatok látványa pedig emlékezetes élményt nyújt. A hely népszerűsége miatt érdemes előre foglalni, hogy biztosan ki legyen jelölve az asztal és a kívánt terasz. Az ár-érték arányt tekintve a minőségi ételek és a nagy adagot figyelembe véve változatos lehetőségek állnak rendelkezésre. A Kakas Étterem Budapest ideális eseményhelyszín is lehet; a személyzet részéről professzionális kiszolgálás és a különleges tortakezelés, fotózási figyelmesség gyakran előfordul. A látogatások nagy többségében kiemelkedő a kiszolgálás és a minőségi ételek kombinációja, amely hosszú távon is visszatérésre ösztönöz. Összességében a Kakas Étterem Budapest a hagyományokhoz hű, mégis korszerű gasztronómiai élményt kínáló, megbízható választás a fővárosban.
Ma voltunk ünbepelni a Kakas etteremben. A légkodi nem müködött, nagyon meleg volt. Az étel amit kaptam, setésszűz, nem volt eléggé átsütve. Ezzel szemben, folyamatosan volt tányérunkon 3-4db szép kövér zöld légy. A kappuccino tejeskávé szinten, hidegen érkezett. Cappucinónk egy része( 3/2) a tányéron lötyögött.
Úgy gondolom, egy ilyen szintű étterem nem engedheti meg magának, hogy így fogadjon vendégeket! Az árak, minőséget tükröznek, sajnos a vendéglátás szintje nem tud az árakhoz felzárkózni. Már nem az a jó étterem, ahová szívesen visszamennék.
Először voltunk itt családialg, a régi helyünkön a legutóbb nagyon rossz volt gyakorlatilag minden. Úgy is ritkán tudunk összejönni, mindeki dolgozik, rajtam kívül én már nyugdíjas vagyok, nem szeretnénk a ritha alkamakat elrontani. Ajánlották az éttermet, mikor paszkodtunk a régire és nem bántuk meg.
Minden flottul ment, udvarias, kedves, gyors kiszolgálás (még segítettek is nekem, mit válasszak mivel én keveset eszem), pedig tele volt a vendéglő. Az ételek finomak voltak, az italok, amit kértünk véletlenül se valami más, csak hasonló, jól éreztük magunkat. Az árakban ezt vártunk, de inkább kicsit túlzó árak, mint átverési kísérletek. Összefoglalva, ide tettük át a családi összejöveteleinket.
A múlt héten voltunk céges vacsorán,már az is érdekes volt ,hogy menüt ajánlottak,eddig csak kifőzdében hallottam ilyet ,valószínü nem akarták hogy nagyon leterheljük őket,választhattunk 5 főételből,egy páran füstölt lazacot választottunk ,életem legrosszabb halétele volt ,hideg,porszáraz,égett,a saláta felejhető,aki angust kért állítolag jó volt,a pincérek be vannak oltva minden érzés ellen,olyan sebességgel hozták a fogásokat,hogy a leves utólérte az italt. Többször jártam már itt ez volt az utolsó.
Felháborodást keltett bennem és családomban, hogy miután évtizedek óta ide járunk ünnepekkor és máskor is. Két héttel korábban telefonon bejelentkeztünk, születésnapot ünnepeltünk 4 fő. Kértük, hogy a terasz ajtó mellé kapjunk asztalt. 13 órára szerettünk volna asztalt, de mivel 12 órára tudták garantálni a kívánt helyet, így elfogadtuk a javaslatot.
12 órakor érkeztünk. Mert nekünk fontos, hogy hol ülünk. Megjelölték a foglalásunkat 3 db. felkiáltójellel. Mégis érkezéskor egy eldugott helyre a fal mellé vezettek. Amikor kértem, hogy nézzen utána a foglalásunknak, udvariatlanul visszakérdezett a fogadó pincér, hogy: "Nem mindegy hogy hol ülünk? " :-( Utána még durván hozzáfűzte, hogy: "13. 40-ig maradhatnak! "
Regota jarunk ide,mert finom etelek es jo volt a kiszolgalas. 2024. 03. 08. -an voltunk ott vacsorazni. Alkoholmentes pinacolada koktelt kertem. alkoholos eprest hoztak. jeleztem es semmi elnezest,ugy neztek pofavagassal egybekotvea problemas vendegigy tette le az eredetileg kert koktelom. kacsamajat rendeltem(10. 000Ft)szo szerint 4 papírvékony szelet ,szelei osszeegve.
. A leves olyan cseszeben van mar mint egy tolcser,szukul. igy joval kevesebb az adag is. Miutan vegeztunk hiaba mentek el a pincerek az asztalunk mellett nem vittek el a tanyerokat es nem kerdeztek meg,hogy fogyasztanank e valamit. Nagynehezen megtortent. kertem desszertet. Fizeteskor a parom ranezett a szamlara. Az emberek tobbsege nem teszi meg. . Plusz ket desszert volt meg a szamlan,amit nemfogyasztottunk. A bejaratnal varakoztattak ameddig megbeszeltek es visszaadtak a penzt. . az egyik pincer kinevette a masikat,ekottunk vendegek elotttudtam,hogy te voktal! Minden nap megcsinalja Egy elnezest Ennyi volt . Tobb pincerrel volt kapcsolatunk es egyiken sem volt se egy mosoly,se egy kedves mondat,erdeklodes,hogy renden voltak e az etelek? Hatalmas csalodas minden teren! tobb mint 23eve jarunk oda. . Uj torzshelyet keresunk
Először jártunk ott párommal. Törzshelyünk zárva volt, és jó alternatívának tűnt a Kakas. Mindketten Párolt grillezett zöldséget rendeltünk kecskesajttal és valami öntettel. Az ételre közel egy órát kellett várni, de ez volt a kisebbik baj. A nagyobbik, hogy a brokkoli, a karfiol épphogy meg volt párolva.
A villát nem tudtam beleszúrni, szinte teljesen nyers, és sótlan volt. Az értékelhető produktum a néhány szelet sárgarépa, és a kecskesajt, ami nagyon finom volt. Mennyiségre sem volt elég. A "szeretnék fizetni" jelzéstől kb 20-30 perc telt el amíg végre kifizethettük a fogyasztást. Súlyosbító körülmény hogy a pincér megkérdezte hogy mennyiből adhat vissza, annak ellenére hogy a szervizdíjat kiszámlázták. Megjegyzem, ezt a mondatot még soha, sehol nem hallottam. Húszezressel fizettem, a számla 9945Ft volt, nagyvonalú voltam, egy tízezrest kértem vissza, adtam 55Ft borravalót. Ettől az étterem még lehet jó, talán csak rossz napot fogtak ki. Én nem megyek oda.
Kivülről kisebbnek látszik az étterem, de bent kényelmes, nagyobb terek állnak rendelkezésre. A kiszolgálás gyors és udvarias volt. A közel teltház ellenére a megrendelt ételeket és italokat rövid időn belül megkaptuk. Ettünk kacsát, csirkét, halat és vadat. Finomak voltak az ételek és az adagok is megfelelőek. Desszertek közül nekem a csokibomba mangófagylalttal izlett a legjobban.
Evek óta jól bevallt hely, még sosem csalódtunk. Az ételek nagyon finomak, kedves a kiszolgalas. A külső kerthelyiség csodaszép. Gyerekek nagyon élvezik a kis tavacskat amiben aranyos teknősök, aranyhalak vannak. Ajanlani tudom elegansabb összejövetelekre, szülinapra mindenképp.
Az ételek, kiszolgálás rendben volt, viszont eléggé fáztunk. Vacsorázni voltunk, és a 19 fokos hőmérséklet ellenére a kerthelyiségben kaptunk asztalt (foglaláskor ezt nem jelezték), majd átültettek minket bentre, ahol ugyanúgy fáztunk, mert minden erkélyajtó és ablak nyitva volt.
Mi nagyon szeretjük a Kakas éttermet, még sosem csalódtunk. Jártunk már itt szülinapok alkalmával családdal, de csak szimpla hétköznap is kettesben. Az ételek bőséges adatok és nagyon finomak. A pincérek mindig kedvesek, figyelmesek. Születésnap alkalmával az előre bevitt tortát kihozzák az asztalhoz az ünnepelt részére. :) és még fényképet is készítenek emlékül.