Oravecz: Csalódás - Kakas Étterem Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Kakas Étterem Budapest értékelése
8. helyezett a 3955 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 8 városban járt
11 étteremértékelés 4 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Csalódás

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokak ajánlására, október közepén látogattunk el feleségemmel az étterembe. Távolról sem állítom, hogy rossz volt, de a várakozást jócskán alulmúlta.
1, Feleségemnek minden ízlett, azt mondta nem csúcs, de az átlagosnál sokkal jobb.
2, Én májgombóc levessel indítottam. A lé kifejezetten finom volt, viszont a zöldség ropogott, magyarul nem főtt meg, zöldség íze volt.
A grillezett szürke-harcsa viszont kedvemet szegte. A halszeleten rajta maradt a halzsír, ami kifejezetten kellemetlen ízű és állagú. Rossz volt!
A Capri kehely, amely somlói galuska fagyival, jó ízű volt, de az alján a piskóta teljesen száraz maradt. Közepes.
Az összbenyomás részemről elegendő ahhoz, hogy legközelebb ne autózzak a XI.-ik kerületből a XVIII.-ba. Pedig egy jó étteremért vidékre is elmegyek!

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Oravecz felhasználót?    Igen

Kakas Étterem Budapest
Cím
1184 Budapest
József u. 55.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. december 29.
Családi ünnepek alkalmával,de időnként kettesben is meglátogatjuk az éttermet.Változatos állandóan változó az étlap. Ugyanakkor, arra is figyelnek, hogy a nagy kedvencek megmaradjanak. Az adagok bőségesek és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. A húsok jól sütöttek, az ételek nagyon jó...

2018. december 23.
Sokaktól hallottam,hogy kiemelkedő a hely, nagy nehezen sikerült is helyet foglalni. Az ételek finomak de nem kiemelkedőek, a Gundel palacsinta rettentően rumos, a rostélyos véres volt belül, meg sem kérdezték mennyire átsütve szeretnénk. Sajnos a helynek nincs hangulata, a pincérek udvariasak,...

2018. november 25.
Talán 10 éve is van annak, hogy utoljára az étteremben jártunk. Itt volt az ideje, hogy újra ellátogassunk hozzájuk. Annak idején nagyon felkapott hely volt és most is sok jót hallani róluk. Az, hogy ilyen sok idő eltelt az utolsó látogatásunk óta nem véletlen. Mi akkor sem voltunk elájulva....