Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 392.- járt utat a járatlanért.....

Kakas Étterem BudapestKakas Étterem Budapest a térképen

Kiváló 2021. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
.....el hagyj!

Névnapot ünnepelünk a csakáddal,ezért jó helyet keresünk. A Kakas tavaly bevált.
"Mindössze" 6-an vagyunk,igy a személyzet némi logisztikával szorit nekünk helyet a kerthelyisíg sarkában. Nem kis feladat mert telt ház van -később kiderül miért- ráadásul délután esküvői vacsora is lesz.
Érkezünk 13.35-kor.
Mire az italok megérkeznek -az étterem legtávolabbi sarkában vagyunk a konyhától- addigra kitaláljuk mit akarunk enni. Nem könnyű mert az étlap desszertekkel stb. 128 tételből ál!
Csak levesből 15 féle van. Nem emlékszem hasonlóra mióta étterem teszteket írok.
Maradok az Újházi tyúkhúslevesnél s kiderűl jól tettem. A leves a 16.percben érkezik meg nem elfelejtve az általam kért zöld erős paprikát sem. A leves a nyár királya!
A klasszikus recept gombával,metélt tésztával,forrón,tartalmasan ahogy kell,nem zacskós leves adalékokból hanem megfőzve ahogy kell. Ráadásul korrekt adag,min. fél liter. Kiváló!
A két felszolgáló dicséretesen helytáll,pedig a gyerekeknek persze hogy akkor jut eszükbe a gyümölcslé,mikor már kihozta az előző rendelést.
A főételek 13.26-kor érkeznek.
Szépen tálalva,két emberes szelet a sajttal töltött csirkemell. Komoly adag. Elég legyűrni. Kiválóan át van sütve,legalább 1cm vastag a hús. A köretek jók. A rízs és a krumpli is kidolgozott,nem hűtőzacskóbol a forró olajba öntve,mint sok helyen. Nehezen de lenyomjuk.
Desszertet nem kérünk mert dugig van mindenki. Társaim szerint a libamáj és a steak is kitűnően van elkészitve mediumra van sütve. A kerthelyiség is tele van. Fokozatosan jönnek a vendégek. A személyzet dicséretesen helytáll. Semmit nem felejtenek el. Számla érkezik, 49.740 ft 6 főre,sok sok itallal egyűtt,teljesen korrekt árak. Az év levese 1.300 ft. Ez nem pénz,tekintve hogy a Mátrában sokalltam 3 deci levesért az 1,890 ft-ot. A kiváló halászlé mindössze 1.700 ft.
A fotón látható hatalmas adag főétel,a sajttal töltött csirkemell körettel együtt 2,690 ft! Baráti ár.
Az italok nyomják meg a számlát,
Mint mindenütt. Egy 0.25-ös kóla 350,egy fél literes Krombacher búzasör 800,mig a 0.4-es világos sör 700 ft. A köretek 500 ft.
Távozunk 14,20-kor. Étkezési idő 100 perc hangsúlyozom,telt ház mellett és 2 kisgyerekkel.
Összegzés: sokszor leirtam,hogy étterembe enni és jóllakni járunk. Hát ez itt maradéktalanul sikerült. Degeszre ettük magunkat,még a vacsora és a másnapi reggeli is kimaradt nálam.
Csúcsidőben kiválóan dolgozott a személyzet,jó konyha. Árak korrektek. Ízletes ételek.
Nem is kell tovább ragozni.
Ebben az évben először:
Minősités: különösen ajánlott!
Értékelés: 9.5/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (29)
Kakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - EgyébKakas Étterem Budapest - Étel/italKakas Étterem Budapest - BelsőKakas Étterem Budapest - Étlap/itallapKakas Étterem Budapest - Külső képKakas Étterem Budapest - Külső képKakas Étterem Budapest - Külső képKakas Étterem Budapest - BelsőKakas Étterem Budapest - BelsőKakas Étterem Budapest - Étel/italKakas Étterem Budapest - Étel/italKakas Étterem Budapest - Étel/ital

Kakas Étterem további értékelései

2023.09.21egyedül
Átlagos
Külvárosi régivágású, hagyományos kisvendéglő Angyalföldön a Reitter Ferenc utcában. Abszolút retró benyomások törtek itt rám, gyermekkoromat, az 1970-es - 80-as éveket megidézve. Egy meglepően forró koranyári napon sikerült éppen erre járni, ennek ellenére kizárólag a nem klimatizált...
2020.06.28gyerekekkel
Közel 4 hónapja nem voltunk étteremben,igy egy családi ünnepség apropóján látogatunk el a Kakas-hoz. Népes csapatunk miatt-heten vagyunk- asztalt foglalumk. Nem sokan vannak,az élet még nem a megszokott,de készültek ránk s ezért összetoltak 3 asztalt. Érkezés 13,25-kor. A helyi erők teszik a...
2018.06.21családjával
Átlagos
Férjemék ide ültek be korábban egy üzleti ebédre, és az ő indíttatására mentünk ide egy családi ebédre, mondván egyszerű hely, de jó az étel. Hát ennek fényében igen nagy csalódás volt, még férjemnek is. Az ételek kimondottan átlag alatti minőségek voltak, és némelyik kifejezettek kevés,...
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Nyári kiruccanás
Nyári kiruccanás
06.15-08.31.
Sokoró Fogadó Sokorópátka
156.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Wellness pihenés Zalakaroson
Wellness pihenés Zalakaroson
2024.09.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
54.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval