Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Házias vendéglátás - házias ízek

Kami Kisvendéglője BudapestKami Kisvendéglője Budapest a térképen

Kiváló 2019. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 20.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A vendéglő egy nagyobb családi házból kerül kialakításra, de elég sok asztal van, kellemes, barátságos környezetben. Ha kérdezik, megesküdtem volna, hogy ez a településrész már Dunakeszihez tartozik, de nem, az utcanévtáblák szerint Újpest.
A terítés igazi kisvendéglős jellegű, piros kockás abroszokkal. Érkezésünkkor a séf hozta ki az üdvözlőfalatkát (frissen sült még meleg túrós pogácsa, pillanatok alatt érkezik az étlap, felveszik a rendelést.
Narancsos paradicsomlevest ettünk betűtésztával és mozzarellagolyókkal,utána a feleségem konfitált tarjából készített tarjaburgert, és pedig marhapofa ragut, a rizottóra emlékeztető állagú, valami elképesztően finom ízű tarhonyával, melyre apró pardicsomot és picike savanyított lilahagymát tettek, ami kellemes savasságot adott az ételnek. Bár mind a ketten degeszre ettük magunkat, azért még lecsúszott egy Rákóczi túrós tányérdesszert (senki ne egy klasszikus Rákóczi túróst képzeljen el, hanem egy túróhabból, sárgabarackhabból, stb. álló finomságot) és egy csoki mousse.
Többször is odajött a pincér és a séf is, hogy minden finom-e, elégedettek vagyunk-e. Mind a vendéglátás, mind az ízek miatt visszamegyünk, ritka az ilyen jó étterem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Kami Kisvendéglője további értékelései

2022.10.16csoporttal
Kiváló
Tegnap 29 éves osztálytalálkozónkat tartottuk itt. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Az ételek bőséges adagok voltak és ízesek, kreatívak, finomak. Ital választék is szuper volt. A felszolgáló személyzet folyton leste minden kívánságunk, étel- ital nélkül nem maradtunk. A tulajdonos nagyon...
2019.10.17egyedül
Kiváló
Kami neve régóta ismert vendéglátó körökben, pár hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy szűken vett lakóhelyén, Újpesten fog saját kisvendéglőt nyitni. A 4. kerület külső részén a főút melletti kis mellékutcában található, élénk narancsvörös, 2 szintes házat könnyű megismerni. Parkolni az utcán, a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.25-10.13.
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
75.075 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval