Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes meglepetés

Kantin BudapestKantin Budapest a térképen

Kiváló 2014. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. július 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Andrássy úton, az Oktogon közelében található az étterem. Van kinti teraszos rész is, de annyira fülledt meleg volt az utcán, hogy inkább a belteret választottam, bent nem is volt más vendég. Elvileg van légkondi, de a nyitott ajtó miatt ne igazán működött.
A berendezés kicsit puritán, kicsit magyaros, kicsit rusztikus, pl. rúd kolbászok és pirospaprika fonatok lógnak a falon, népies konyhai eszközöket tettek ki dekorációként, ugyanakkor mai modern zene szól a lejátszóból. Nekem bejött ez a dizájn.
A 2 fiatal pincér hölgy nagyon barátságos, mosolygós és készséges volt, a konyha pedig gyors, pörgős, és ez még csak a külcsín.
Magyaros ízelítővel kezdtem, ami körözöttet, juhtúrót és csípős paprikás kolbászt tartalmazott fehér kenyérrel. A kenyeret valószínűleg hamarabb szeletelhették fel, mert 2 szeletnek a széle már kissé száraz volt. Ehelyett 2 féle levesből lehetett volna még választani (gulyásleves - piros fém láboskában érkezik, hideg sárgadinnye leves).
Főételként rosé kacsamellet kértem rukkolával és friss paradicsom salátával. A kacsa éppen megfelelőre volt sütve, jól eltalálták. Mennyiségre is bőséges volt, sőt talán még ehhez a mennyiséghez valamivel több saláta is megfért volna.
A rendelés leadását követően változtattam a desszerten, de a hölgyek számára ez sem okozott semmi problémát. Így végül túrógombócot kértem, az adag 2 db gombócból állt, nagyon könnyű, friss, omlós volt, nem spórolták ki belőle a túrót.
Megjegyzem, bónuszos kuponos akcióval jártam itt, a kiszolgálásban mégsem éreztem emiatt semmilyen "hátrányos megkülönböztetést" (sajnos ez nem általános), így az amúgy is elég kedvező árfekvés kifejezetten jutányossá, olcsóvá vált.
A 3 fogás eredeti ára 2500 Ft, ehelyett mindössze 1590 Ft volt a teljes összeg, amit fizettem, és ebben az árban még 1 pohár ital - 3 dl almalé - is benne foglaltatott.
Nagyon tetszett a hely, jó szívvel ajánlom.
A mellékhelyiség a pincében található, nagyon misztikus hely, mivel csak vékony fénycsövekkel van megvilágítva és a plafonon látszanak a csövek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Kantin Budapest - BelsőKantin Budapest - BelsőKantin Budapest - BelsőKantin Budapest - Étel/italKantin Budapest - Étel/italKantin Budapest - Étel/italKantin Budapest - Étel/italKantin Budapest - BelsőKantin Budapest - BelsőKantin Budapest - BelsőKantin Budapest - Belső

Kantin további értékelései

2017.07.13egyedül
Kuponos oldalon [moderálva - a szerk.] találtam rá az étteremre, s kipróbáltam.Kellemes nyárestén kint vacsoráztam az egyszerű asztalnál. A választott gulyásleves fantasztikus volt, telis-tele hússal, hozzá foszlós friss kenyér. A rozé kacsamell sajnos kissé rágós volt, a rukkolához kaptam a...
2017.05.11gyerekekkel
Gyenge
Bónuszosan próbáltuk ki a puritán belterű éttermet. Három fogás volt választható. A tapasz röhej: átlagos kenőmájas, vagy 3 szelet szalámi, hasonlók. Ötünknek 3 db, egyenként kb 3cm vastag "szelet" kenyeret hoztak, nem is értem, hogyan gondolták azt elosztani köztünk. Olyan kenőmájast bármely...
2016.10.13barátokkal
Kiváló
Egy kuponos akciónak köszönhetően ismertük meg a helyet, és annyira megszerettük, hogy mi már visszajáró vendégek vagyunk. Egyszerű, finom ételek, barátságos felszolgálók. Az előételként fogyasztott falatkák, a gombapaprikás és a madártej is nagyon ízletes. Örülünk, hogy megismertük a Cantine-t....
Népszerű szállások a környéken
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
91.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval