Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Átlagnál gyengébb thai bisztró

Kao Hom Thai Soup & Wok BudapestKao Hom Thai Soup & Wok Budapest a térképen

Átlagos 2018. áprilisban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 31.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Thai leves- és wok-bár a Blaha Lujza tér közelében. Jó pár helyen olvastam róluk pozitív ajánlásokat, nos, a véleményem szerint kissé túl lett hájpolva. A közelben lakó ex-kollégám többször járt itt, neki bejött, ezért is választottuk.
Ázsiai személyzet, a rendelést felvevő pultos hölgy kifejezetten barátságtalan, a magyar nyelvet kevéssé bírja, angolul is csak pötyög. A 2 oldalas A4-es méretű sűrűn teleírt étlapon fotók nincsenek, viszont a csípős ételeket egy kis paprika ikonnal jelölték meg. 9 leves, 14 wok étel, 6 curry, 7 vegetáriánus fogás, 2 előétel, 2 desszert. Az étlapon. A valóságban előétel és desszert nincs, kifogytak. Közönyösen, unottan jelzi a hölgy. Az ételekből kis adag nem kapható. Árban az jelenti a különbséget, hogy csirkével vagy rákkal kéri-e a vendég, a rák +200-300 Ft-tal drágább.
Egy rákos Tom Ka levest kérek (1050 Ft), klasszikus, jól ismert thai leves, kókusztejjel, gombával és érdekességképp az étlapon a citromfű is szerepel. Ez az egyik kedvencem, amúgy annyira nem halok meg a thai ételekért.
Szűk lépcső vezet fel a galériára, itt lehet leülni, na de milyen körülmények között? Dísztelen, semmilyen az egész, nincs dekoráció. A mindössze 2 db "rendes" asztal már foglalt, itt van terítő, virág és fűszerek is az asztalon, nekünk marad a fapados könyöklő az ablaktalan falnál, pálcikák ide is be vannak készítve, más egyéb nincs. A pult nem tiszta, kicsit ragad, a várakozás alatt letakarítom zsebkendővel, ez van nálam.
A lábunk alatt a székek körül a földön több rekesz lefóliázott üdítő, úgy tűnik, a személyzet nem ér rá elpakolni, vagy legalább a vendégtér közepéről eltüntetni.
Olyan 15 perc várakozás után megérkezik a leves, tálca nincs hozzá. Az adag más thai éttermekhez képest kicsi, de nekem elég.
A rákok szépek, finomak. A leves többi része azon túl, hogy tűzforró, csalódás. A lé vizes, nem karakteres. Tele van nyomva nyers hagymával. Fizetéskor - csak készpénzzel lehetett - blokkot, számlát nem kaptam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (18)
Kao Hom Thai Soup & Wok Budapest - Külső képKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - BelsőKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - BelsőKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - BelsőKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - BelsőKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - BelsőKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - Étlap/itallapKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - Étlap/itallapKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - Étlap/itallapKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - Étel/italKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - Étel/italKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - Étel/italKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - Étel/italKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - BelsőKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - Külső képKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - Étlap/itallapKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - Étlap/itallapKao Hom Thai Soup & Wok Budapest - Külső kép

Kao Hom Thai Soup & Wok további értékelései

2020.11.02a párjával
Ez ma egy jobb kör volt, mint amire emlékszem. Nejemmel betértünk egy kis thaira, a thai úr éppen kifelé igyekezett cigarettázni, de így visszafordult, és kiszolgált minket. Most sem tud itt senki jobban magyarul mint egykor, de azért elboldogultunk és nem is választottunk rosszul, mindketten meg...
2018.11.21egyedül
Átlagos
Azt nem mondhatnám, hogy valami kirobbanó lelkesedés fogadott, amikor betértem. Olvastam, hogy jó kis hely, hát megkerestem. A hölgy fentről került elő, a lépcsőn jött le némi várakozás után. Valamit pucolhatott, úgy nézett ki. Beszéltünk az ételről, ráállt., hogy csinál nekem valamit, ha már ez...
2018.10.12barátokkal
A Kao Hom nevű helyre a Magyar Konyha Top 10 hívta fel a figyelmem, el is mentünk első adandó alkalommal, tavaly az év vége felé. A galérián ültünk le a pöttömnyi kis helyen. Ettünk egy Tom Yum (1050) levest, mely sem tejszínes nem volt, sem karakteresen kókusztejes, de hát ki tudja, még az is...
Népszerű szállások a környéken
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kristály Hotel Keszthely - Mindig Balaton
Mindig Balaton
2024.05.30-ig
Kristály Hotel Keszthely
76.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
77.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval