A konyha a klasszikus magyar fogásokra épít, de színesíti a választékot néhány nemzetközi ételkompozíció is. A séf Bihari Márió, aki a Macesz Huszárban, majd a Dunaparkban dolgozott Mogyorósi Gábor mellett, de stázsolt a Standban is. Az In Vino Veritas borszaküzlet válogatásában kínálnak tizennyolc bort, legfőképpen a magyar élvonalból, ezeket kettő kivételével poharazzák. Drehert Goldot és meggyest csapolnak, palackban kapható Pilsner Urquell, Cecei Ipa, Asahi és Peroni. A korrekt töményválasztékból kiemelkednek a csúcsminőségű Sáppusztai pálinkák. Készítenek népszerű koktélokat is, figyelemre méltók a gin-tonicjaik. A kiszolgálás kedves, udvarias. A nemrégiben alkalmam volt részt venni az étterem őszi étlapkóstolóján, mely keretében az aktuális kínálat esszenciáját ismerhettük meg. Első fogásunk hízott kacsamáj volt zsírjában, mely csatos befőttesüvegben érkezett. A máj remek, szép színű, kíméletesen hőkezelt, jó ízű. Jól sikerült birsalmasajtot és pirított bagelt adtak mellé. Kiváló, harmonikus indítás. Valamivel több bagel is elfogyna mellé, hacsak nem akarjuk a bőven mért zsírt otthagyni. Jómagam az utóbbi megoldást választottam, mivel tudtam, hány fogás áll még előttünk. Fácánleves következett zöldséggel és vargányás daragaluskával. A lé gyönyörű, áttetsző, mély ízű, a műfaj büszke képviselője, a zöldségek nem főttek túl, a galuska jó tartású. A bordírozva készült üde, megnyerő állagú, ízletes szürkeharcsát jól sikerült túróscsusza egészítette ki, a pörc funkcióját a halat kalodába záró pirított bacon töltötte be. Kifogástalanul megsütött bélszín következett, amit egy kacsamájfalat koronázott s intenzív ízű borsmártás, valamint házi steakburgonya kísért. A desszertek sem okoztak csalódást. Először finom aranygaluskát kaptunk ízletes, selymes mártással. A galuskát egy leheletnyit lehetne könnyíteni, de így is kifejezetten megnyert, akárcsak a marinált sütőtökkel és sajthabbal tálalt sütőtökös tarte. Remek élmény volt, megyünk még.